Сватбена торта, в която сякаш са вградени кристали
Сладкото изкушение е направено изцяло от захар и може да се яде Американската декораторка на торти Рейчъл Тайфел създава истински шедьовър в света на сладкарските изделия – сватбена торта, в която сякаш са вградени кристали! Сладкото изкушение е направено изцяло от годна за консумация захар. Поразителен е ефектът, който създават двете напълно различни половини на тор
Лесни домашни сладкиши по австрийски рецепти
Божествено вкусни с минимум усилия   Бързо, лесно, сладко - за ценители на австрийската кухня! Предлагам ви две оригинални рецепти на сладкиш със сушени плодове и торта с много шоколад и какао.   Торта „Кайзер” Необходими продукти: За блата: 8 яйца, 300 г орехови ядки, 200 г кристална захар, 100 г течен шоколад, 100 г брашно; За крема: 250 г масло, 100 г шоколад, 100 мл прясно мляко, 40 г как
Домашни бисквити с какао и медени сухарчета
Лесни сладкиши, които можете да съхранявате дълго Домашните бисквити с какао са без яйца и могат да издържат със седмици, затова са подходящи за приготвяне, когато имате повече свободно време и имате възможност да направите две дози. За да имате в моментите, когато ви изненадат гости. А пък медените сухарчета, след като изпръхнат, също могат да издържат дълго. И двата вида сладки с
Домашна бананова торта с кокосови стърготини
Из фруктовите изкушения на баба Марина от Созопол Тази бабина торта, изобилстваща от разнообразни вкусове, винаги носи приятни емоции и при приготвянето, и при хапването - гарантираме! Необходими продукти: За блатовете: 4 яйца, 1 ч. ч. захар – 150 г, 1 ч. ч. брашно, 2 праха ванилия, 1 ч. л. бакпулвер, 70 г масло, 2 с. л. какао; За крема: 1 литър прясно мляко, 250 г захар, 130 г масло, 4 яйца, 150 г цареви
Сгответе със Сандра: 3 вида празнични сладкиши
Тарталети със смокини, хамон и козе сирене, шоколадов кейк с кафе и какао и домашни бонбони с бисквити и какао   Нова година – нови рецепти! Лицето на кулинарната рубрика „Хапка свежест” Сандра Алексиева с празнично обръщение за онзи „един-единствен момент в годината, когато притаяваме дъх с празна кристална чаша в ръка, очаквайки да ни я напълнят с шампанско след секу