Сгответе със Сандра: Три постни рецепти
Лесна бобена салата, гювеч с картофи, чушки и патладжани и шоколадов кейк с банани   Спазвате ли Коледния пост? Тв водещата Сандра Алексиева има какво да ви предложи! „Знам, че е трудно да устоим на хилядите вкусни изкушения около нас, но ако тази година сте приели предизвикателството да постите, аз ще ви помогна. Подарявам ви три наистина вкусни рецепти, с които няма да нарушит
Сгответе със Сандра: Три десерта с канела
Рецепти за какаов сладкии, орехова торта и сладки с кайсиев мармалад   Тв водещата Сандра Алексиева рязко ни препраща към идните празници с най-коледния аромат - на канела. "Тази кафеникава подправка е характерна не само за коледните сладки и ябълковия щрудел, но е и важна съставка на сос Болонезе, а също и за част от рецептите за задушено пиле с лук и чесън, поширани круши в чер
Руло „Къмпинг” и други лесни десерти без печене
Как да приготвите бързи десерти с какао и шоколад   Руло „Къмпинг” – името му навява мисли за соления бриз и морските преживявания, но е чудесен сладкиш във всеки сезон, също като шоколадовите топки и прословутия "сладък салам" по унгарска рецепта. Приготвят се лесно и не се пекат, затова стават бързо. Две важни неща: трябва да се изчака, докато стегнат в хладилн
Бисквитки с мармалад, шоколад и мед, за онези моменти
Когато ви се прияде нещо сладко, погледнете следните рецепти!   Има моменти, когато апетитът за някакъв сладкиш се изостря и посягаме към какви ли не вредни сладкарски изкуиения. Но това няма да е нужно, ако имате у дома си направени от вас бисквити   Бисквити с мармалад Необходими продукти: 250 г масло, 250 г брашно, 2 яйца, 50 г кисело мляко, 40 г пудра захар, 250 г мармалад или конфит
Сгответе със Сандра: Три десерта с ябълки
Пай с бутер тесто, канела и пудра захар, ябълкова баница с локум и канелен кекс с орехи и ябълки по специалните рецепти на тв водещата Сандра Алексиева   Тв водещата Сандра Алексиева днес има не една, не две, а три чудни идеи за приготвяне на най-полезния есенен плод! „Помним печените ябълки от детството, когато родителите ги сервираха, поръсени със захар, но сега не мисля да ви