Два сладкиша с грозде, каквито не сте опитвали
Рецепти за кейк и чийзкейк с есенния плод Грозде, гроздов сок, вино – възприемаме ги като неотлъчна част от вкусното меню, но кой знае защо нямаме традиция в приготвянето на десерти с този есенен плод. А трябва, защото вкусът им е безподобен!   Кейк с грозде Необходими продукти: 300 г почистени от семките гроздови зърна, 2 яйца, 200 г захар, 150 мл олио, ½ кофичка кисело мляко, 400 г бр
Любовта като ароматна кухня или когато шоколадът се влюби в ягодите
Миглена Данова описва чувствените храни в рубриката „ОтЛИЧЕН опит”: рецепта за шоколадово брауни с ягоди, с което да заситите тялото и душата Не само мъжката любов минава през стомаха – и тази на жената също! Замисляли ли сте се откъде идва изразът „пеперуди в стомаха”, когато някой иска да обясни колко е влюбен? Защо в стомаха? Просто е – стомахът е не&nbs
3 вида домашни бисквити
С вкус на какао, мед, ядки, мармалад…   Когато ароматът на прясно изпечени бисквити изпълни дома ви, ще осъзнаете, че времето, прекарано в приготвянето им, е голямо блаженство. Доставете си го, когато очаквате гости, а и без повод!  Бисквити с мармалад и бадеми – без яйца Необходими продукти: 100 г масло, 150 г брашно, 60 г пудра захар, 50 г сурови бадемови ядки, конфитюр или марма
Сгответе със Сандра: три неустоими чийзкейка
Десерти с черешово сладко, с малини и с шоколадов топинг   Днешното послание на тв водещата и известна кулинарка Сандра Алексиева специално за читателите на MissIs: „Нека уикендът и предстоящата нова седмица бъдат повече от сладостно неустоими! Предлагам ви три лесни и бързи рецепти за чийзкейк, с които буквално ще вземете акъла на всичките ви близки. Просто следвайте стъпките
Сгответе със Сандра: три есенни рецепти
Патладжан на пара, запечен с домати и моцарела, пилешко филе на тиган с гъби и ароматен сос и домашни кроасани с ананас и лешници   И този петък тв водещата Сандра Алексиева дава апетитни идеи, които да реализирате през уикенда или в друго удобно за вас време. "Предлагам ви на прага на есента да не стартирате с калоричните рецепти, а да останете фини с две интересни предложения