Отслабване с вода: 3 съвета
Какво количество ви е необходимо всеки ден, за да засилите метаболизма си Водата - основен градивен елемент в живога на нашата планета, е необходима за функционирането на всички органи. Човешкото тяло съдържа между 50% и 75% вода, зависи от възрастта и пола. Тя подпомага засилването на метаболизма - важен процес при свалянето на килограми.  Ако изпиете половин литъ
Джеф Уилзър: Яжте повече бекон. Пийте повече уиски. Подремвайте си по-често
Откъс от книгата „Добрите новини за вредните неща. Лошите новини за полезните неща”   Една гледна точка, различна от всичко, което приемаме за даденост от десетилетия! Много от тезите звучат еретично на фона на милионите възвания за здравословен стил на живот, но са поднесени доста увлекателно. От кафето до зеления чай, от текилата до плодовите сокове, от склонността да
Програма детокс: 3 напитки, които пречистват и укрепват имунитета
Комбинации от плодове, краставица и вода, които правят чудеса с тялото Като прибавите към обикновената вода плодове и зеленчуци в подходящи комбинации, можете да се наслаждавате на вкусни и изключително полезни за здравето напитки. Вижте следните три рецепти, в които  основна съставка е лимонът. Този цитрус помага на тялото да изкара токсините, засилва имунната система,
11 храни, които подуват корема – някои ще ви изненадат!
Някои продукти, дори да са полезни, понякога може да ни причинят дискомфорт. Защото дори добрите хранителни диети не са идеални   Продуктите, които могат видимо да променят линията ни в областта на талията, се разделят в две категории. В първата влизат храни, причиняващи временно промяна в обиколката, в рамките на няколко часа след консумацията. Във втората категория са продукти,
6 здравословни храни, които могат да навредят
Когато са приготвени по неподходящ начин   "Хранете се здравословно! Водете здравословен начин на живот!"  Всекидневно слушаме и четем подобни възвания и обясненията към тях - че най-полезни са храни, богати на протеини и въглехидрати, витамини и антиоксиданти. Има обаче едно важно условие – въпросните храни да бъдат приготвени правилно. В противен слу