Сгответе със Сандра: Италианска есен
Брускети с домати, зехтин и маслини, карфиол на тиган със спанак и бързи бутер лодки с домати и моцарела Тв водещата Сандра Алексиева ви подарява разходка до Рим, Милано и Флоренция с три леки и вкусни рецепти: „В първите наистина ветровити и дъждовни дни бих искала да ви усмихна не с една хапка свежест, а с цели три! Предлагам ви да помечтаем за Италия, като го направим по най-лесн
Лесните гъбени рецепти на баба Марина
3 вегетариански ястия с пресни гъби Ако не смеете да опитате от тях, купете си култивирани печурки и се заредете с тази полезна храна! Предлагам ви три много лесни рецепти, записани от баба Марина от Созопол. Гъби със спанак Необходими продукти: 300 г гъби, 500 г спанак, 200 мл прясно мляко, 2 с. л. брашно, 2 с. л. олио, сол на вкус   Приготвяне: Задушете почистените, измити и нарязани гъби в
Сгответе със Сандра: Лесно картофено меню
Супа, рьощи и пържени картофени кюфтета с топено сирене   С настъпването на по-хладните дни настъпва времето на горещите супи и въглехидратните храни. Затова и тв водещата Сандра Алексиева предлага три лесни картофени рецепти, които заслужават вашето внимание. „Те няма да ви отнемат нито много време, нито много усилия. Крайният резултат ще ви усмихне и ще накара близките ви д
Различните пълнени чушки - 3 вегетариански рецепти
В сезона на камбите и пиперките се заредете с витамини от следните чудесни ястия   Предлагам ви три вида пълнени чушки, с които да обогатите седмичното си меню, и които са напълно в крак с тенденцията да консумираме съвсем пресни продукти, според сезона. Освен това на Кръстовден, 14 септември, по традиция се приготвя постна храна. Пълнени чушки със сирене, мляко и хляб Необходими
Сгответе със Сандра: три есенни рецепти
Патладжан на пара, запечен с домати и моцарела, пилешко филе на тиган с гъби и ароматен сос и домашни кроасани с ананас и лешници   И този петък тв водещата Сандра Алексиева дава апетитни идеи, които да реализирате през уикенда или в друго удобно за вас време. "Предлагам ви на прага на есента да не стартирате с калоричните рецепти, а да останете фини с две интересни предложения