Френска селска торта – най-вкусната!
Приготвя се много лесно и има прекрасен вкус   Това не е просто торта, а Тортата - с безподобен фин и нежен вкус и се прави доста лесно. Някъде ще я срещнете като „Парижки коктейл”, но най-популярна е с названието френска селска торта.   Необходими продукти: За тестото: 3 супени лъжици мед, 150 г захар, 3 с. л. олио, 180 мл гореща вода, 500 г брашно, 1 ч. л. сода за хляб За крема: 250 г смета
Разхлаждащи изненади с диня и бяло вино
Две много сполучливи рецепти за динени коктейли Плодът, от който не се пълнее, който е сред най-полезните на света и който обожаваме, може да достави неповторима наслада и в... течно състояние. Ето така: С естрагон Необходими продукти: 1 диня около 5 кг, 750 мл бяло сухо вино, няколко стръка естрагон Приготвяне: Измийте и изсушете плода, отрежете го плода на височина на ¾ от основата
Чудна лятна лимонада от... бъз
Сиропът от това растение е лековит и вкусен Напитката на детските лета е сироп от бъз, който правеха майките ни и смесвахме с ледена вода. Днес знаем колко е полезно това растение за укрепване на имунната система и против анемии, и колко е ценен този сок поради факта, че няма термична обработка. Дори и да сме напълно здрави, можем да си правим за освежаване чудната лимонада от
Вместо сладолед: 3 великолепни крема
Любими десерти за всякакво парти Те са разкошни с повод и без повод, приготвят се изключително лесно и освежават. Черешов крем с ликьор Необходими продукти: 400 г череши, няколко бишкоти, 250 г сметана, 100 г захар, 50 мл черешов ликьор, ванилия Приготвяне: Разбъркайте добре захарта със сметаната, за да се разтопи, добавете и ванилията. Обезкостете черешите и счукайте бишкотите. Сме
Бърза лютеница и други сосове за печено месо
Особено актуални в сезона на барбекюто Сезонът на ленивите неделни обеди и дългите топли вечери, в които кюфтенцата тихо припукват върху скарата, е вече е официално открит. Можете преспокойно да планирате идеалното приятелско парти с похапване. Но колко по-вкусно би било, ако имахте под ръка и пикантен сос, с който да гарнирате пържолите и наденичките? Ще ви помогнем с няколко про