Пикантни сосове – тънкости в приготвянето им
Те са душата на изтънчените ястия – с месо, риба, зеленчуци...   Сосовете са красив финален акорд на много кулинарни симфонии, биха казали вещите гастрономи. Да се съобразим с някои основни препоръки за приготвянето им: вкусовете на соса трябва да се подбират така, че да подчертават специфичния аромат на ястието, към което се поднасят; винаги предпочитайте при приготвяне
Наденички с тиквички – интересната комбинация
Как да ги приготвите с див чесън, горчица и топено сирене Не сте опитвали нищо подобно, в което вкусовете се балансират по така възхитителен начин. Опитайте се да се придържате към рецептата, която е поредната импровизация на MissIs с (не)подозиран успех! Необходими продукти: 4 наденички от кълцано свинско и телешко месо, 2-3 тиквички, 100 г зърниста горчица, 150 г топено сирене, ½ ч. л.
Лесно ястие с ориз
Как да го приготвите апетитно буквално за минути Оризът присъства в много супи, яхнии и десерти, но как да го направите вкусен като основно ястие при това – съвсем бързо, за моментите, в които бързате ужасно, а сте гладни и вкъщи няма нищо друго? 4 доказани ползи от оризовата вода Необходими продукти: 300 г ориз, 1 глава лук, ½ с. л. куркума, 3 с. л. соев сос Приготвяне: Сварете измит
Сгответе със Сандра: Два вълшебни десерта с ананас
Как да приготвите домашни кроасани и тарталети с плод от консерва Ах, тази Сандра - винаги знае как да ни изненада! "Тази седмица съм ви подготвила два десерта с ананас от консерва, защото ще е необходим и сокът от консервата. Така можете да бъдете сигурни, че ще използвате всичко закупено и няма да ви се налага да прибирате отворената консерва в хладилника. Добър апетит и не за
Сгответе със Сандра: Два неустоими морковени десерта
Торта и кейк с моркови, каквито не сте опитвали!    „Нали знаете вица за заека и морковената торта? :) В този материал няма да ви го разказвам, а съвсем сериозно ще ви дам двете най-вкусни рецепти за десерти с моркови. Изключително си заслужават и ще го разберете още в мига, когато в кухнята ви заухае на канела. Опитайте ги и няма да съжалявате!” – това е днешното послание на