Три вида кебап със свинско, както са ги приготвяли едно време
Рецепти от националната кухня   Стомна кебап, таскебап, друсан кебап – тези рецепти от българската национална кухня се предават от майки на дъщери с поколения и има защо! Обединява ги наличието на прясно и крехко свинско месо. Който и от тях да изберете, няма да сбъркате!   Друсан кебап по градинарски Необходими продукти: 800 г свинско месо, 3 глави лук, 1 ч. л. смлян черен пипер, 1
3 вида чаени бисквити
Стават и за компания на кафето   Предлагам ви различни видове бисквити, каквито можете да приготвите, за да разнообразите сутрешната или следобедната закуски – вместо да купувате какви ли не изкушения с набухватели и оцветители, направете си ги сами! Те са чудесни и с кафе, и с чай, и с кисело мляко...   Бисквити по виенски Необходими продукти: 250 г брашно, 125 г масло, 3 твърдо сва
Сгответе със Сандра: Три лесни рецепти с кайма
Печени телешки кюфтенца, пълнени червени камби и печени патладжани с кайма   Тази седмица Сандра предлага да прекараме почивните дни релакисращо, без излишен престой в кухнята. "Подарявам ви три лесни и максимално близки до българския вкус рецепти, които няма да ви отнемат много време. Трябват ви само кайма и малко свежи зеленчуци :) Най-добре е да използвате смес от телешко и
10 различни и красиви салати
Полезни комбинации, за да разнообразите трапезата - на вкус и на цвят   Шопска салата, салата „Цезар”, зеле и моркови, печени чушки, туршия... като че ли с тях се изчерпват идеите ни за зеленчуци на масата през зимата, но има милиони добри комбинации, от които да се възползваме. Ако ги приготвяте, ще успявате да постигате балансирано, вкусно, здравословно и красиво меню. Ето н
Сгответе със Сандра: Три пролетни супи
Крем супа от спанак с бекон, италианска супа от леща и крем супа от тиквички със сметана и копър Скоро ще наближи Великден и Сандра Алексиева – лице на кулинарната рубрика „Хапка свежест” ще ни затрупа с рецепти на козунаци, крехко агнешко със спанак и какви ли не изкусителни сладкиши, курабийки с форма на великденски яйца и разбира се – с идеи как да ги боядисате най-пъс