Къде и как да пътувате за Св. Валентин – сега е моментът да планирате

2018-01-12 13:07:01, публикувано от Камелия Петкова в / Приключения / Къде

Подходящите дестинации за влюбена еуфория


Еуфоричният празник Св. Валентин винаги е свързан с влюбени пътешествия, затова eSky, който следи в реално време цени на самолетни билети и хотелско настаняване в десетки хиляди дестинации, съветва - сега е най-точният момент за резервация на пътуване в средата на февруари.

Подходящи дестинации за празника тази година са Рим, Будапеща, Париж, Лондон, Барселона, Валенсия, Милано и Атина, като цените за двупосочни билети са между 33 и 110 евро.

Тези градове със сигурност обещават незабравими преживявания, като освен с невероятните си забележителности, те посрещат своите гости и с изгодни възможности за отсядане.

Най-евтино настаняването ще ви излезе в Будапеща –  с цени от 15 евро за нощувка, а най-скъпо – в Париж, където двойната стая е поне 36 евро.

За тези, които предпочитат по-екзотичните места, eSky препоръчва Мароко като най-изгодна дестинация тази година. Ако пък искате да видите емблемата на вечната любов „Тадж Махал“, да се впуснете в приключението Ню Йорк или да се тагнете от прелестните плажове на Сейшели и Малдиви, в момента можете да резервирате пътуването си на промоционални цени.

И ако все още се колебаете дали и как да отбележите деня на влюбените, не забравяйте, че този празник води началото си още древните празници на изобилието в Рим. А пътуването винаги ще бъде един от най-желаните и романтични подаръци за любимия човек. Статистиката сочи, че едни от най-търсените фрази в интернет около празника са свързани именно с пътуване.
 
 
 
Сподели
Етикети: Приключения / Къде /
Коментирай
Покажи коментарите