"Легендите" посрещат Джулай морнинг в Шабла

2017-06-21 14:02:35, публикувано от Камелия Петкова в / Музи / Приключения / Места / Музика

Преди големия концерт на супергрупата край София

Вечните български рок хитове, изпълнени от супергрупата „Легендите“, ще съпроводят изгрева на слънцето на Джулай Морниг в Шабла. Групата ще продължи традицията, чиито основи бяха поставени миналата година с изключително успешния им концерт, събрал стотици любители на свободния дух на плажа в Шабла.
 
Очаква се концертът да посетят няколко поколения българи, които да пеят заедно с Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра.
 
Те ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг “Добруджа” (на 6 км. от Шабла) точно в 3 часа след полунощ. Плажът ще бъде огласен от класически хитове като „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“ и др.
 
Музикалната програма за Джулай Морнинг ще започне около 22 часа на 30 юни. Началото на вечерта ще поставят варненските рок групи „БУМЕРАНГ“ и „HEADMASTER“, като се очаква да се включат и други местни таланти.  

"Легендите" са планирали специален концерт и край брега на Панчаревското езеро, на 5 юли.
Магията на легендарните песни ще оживее в ресторант “Лебед” - сцена, на която изява вече имат Лили Иванова, Васил Найденов и Любо Киров.
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите