"Логан" - най-хубавият филм по комикс

2017-03-04 11:38:32, публикувано от Калина Антонова в / Случки / Музи / Видео / Кино и TV

Снимки и трейлър от фантастиката с Хю Джакман

48-годишният актьор Хю Джакман заяви, че влиза в образа на върколак за последен път в "Логан" - филм, който разби всичките ни представи за екранизация на комикс. Авторите са се справили повече от перфектно!


Сюжетът

Годината е 2029. Мутантите са почти изчезнали. Изолиран и унил, Логан е намерил убежище и дави дните си в пиене в отдалечен участък край мексиканската граница, където изкарва дребни пари като шофьор под наем. 


Другари в изгнанието му са бездомника Калибан и болният Професор X, чийто изключителен ум е измъчван от все по-лоши припадъци. Опитът на Логан да се скрие от света и неговия завет внезапно приключва, когато мистериозна жена се появява с неотложна молба - Логан да се грижи за безопасността на едно изключително младо момиче. 


Скоро ноктите ще изскочат от юмруците, когато на Логан ще се наложи да се изправи срещу тъмните сили и злодеи от собственото си минало в мисия на живот и смърт. Мисия, която ще постави позастарелия воин по пътя към неговата съдба.Освен Джакман, във филма участват още Патрик Стюарт, Стивън Мърчант, Ричард Е. Грант, Дафни Кийн.

 Ето и трейлъра:

https://www.youtube.com/watch?v=Zd_OO3V2DyU

Източник: "Александра Филмс"

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите