"Рицарят на ангелите" отново в България

2017-09-05 13:48:36, публикувано от Камелия Петкова в / Случки / Мира Добрева: „Взех сигурни мерки срещу обирджиите“

Хуманистът Рене Мей ще прави филм за духовния заряд на страната

По-малко от два месеца след като за първи път дойде в Европа, за да проведе лечение и медитации за хиляди  нуждаещи се в България и да обучи доброволци, които да прилагат неговите терапии, Рене Мей отново избира страната ни, защото смята, че тук има много силен духовен заряд.

Преди време той сънува учителя Петър Дънов и разбира от него, че именно нашата страна е мястото, определено за новия духовен подем в новата епоха. Рене Мей усеща „нещо, което вече е усвоено тук“ и е убеден, че не греши.
 
"Рицарят на ангелите", както го наричат, след Пловдив отива на 9 септември в Бургас, във Варна на 16 септември и в София на 23 септември.
 
Освен терапии и обученията, той ще снима филм за България.
 
 Французинът е хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника за “Клетъчна регенерация”, която прилага за лечение и е посветил много години от своя живот на хуманитарната дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата дейност включва посещения на болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности. 
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите