„101 отбивки” и на английски - за пътешественици от цял свят

2017-06-21 13:46:07, публикувано от Камелия Петкова в / Музи / Приключения / Книги / Къде

В него Иван Михалев и Елина Цанкова изброяват колоритни места, които не са за пропускане


След като 101 отбивки на звездния екип Иван Михалев и Елина Цанкова се превърна в най-продаваното издание през 2015 г., а успеха им последваха „Нови 101 отбивки” и 101 романтични места”, хитовата поредица вече е достъпна за пътешественици от цял свят.

В книжарниците и онлайн вече може да бъде открито „101 Byways практично и удобно издание, чрез което приятели и познати от други държави да обикнат България така, както я обичаме ние –  с раница на гърба от най-високата планина до най-затънтеното кътче.

Този алтернативен пътеводител предлага информация за 101 от най-колоритните места в България, за които сте чували от приятели, виждали на снимки в интернет… а може би дори не сте и подозирали, че съществуват в родината ни.  


Местата в „101 Byways” не попадат в туристическите справочници, но трябва задължително да бъдат включени в списъка на всяко бягство от града през уикенда. Особено ако придружителите ви са чужденци, които за пръв път стъпват на българска земя. Планински върхове, пещери, водопади, плодове, вино, мястото с най-хубавата гледка – няма значение, отбивките от магистралата, които Иван Михалев и Елина Цанкова препоръчват, са винаги добро решение.

Освен невероятни цветни фотографии, пресъздаващи очарованието на българската природа, авторите предлагат и точни упътвания до конкретната дестинация, други интересни места в радиус от 50 километра, както и фотографски съвети за красиви снимки, което превръща книгата в подходящ подарък и за любители фотографи.

Книга за пътешественици, а не за туристи, тя не съдържа крадени кадри с източник „интернет”, дълги и скучни текстове и скрити реклами на хотели и ресторанти.

Лятото в България може да бъде прекрасно за всички, независимо от предпочитанията им. Надяваме се да се срещнем по пътя. Приятно пътуване!
Повече информация относно проекта на Иван Михалев и Елина Цанкова търсете на фейсбук страницата Отбивки.
 
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите