15 идеи с цветни стикери за коса

2017-05-03 05:59:37, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Коса

За абитуриенти и не само

Магама tape in е изцяло нова разработка на стикери за удължаване и сгъстяване на коса, създадени от Вили Боршукова и екипа на салони „Магама“.  

Новите стикери имат изключително богата цветова палитра и дават много възможности за постигане на вдъхновяваща и атрактивна визия в унисон с най-актуалната тенденция за свежо присъствие на цветове в косите. 
Наближават абитуриентските балове, за които далеч не само самите абитуриенти се стремят да изглеждат по най-добрия начин. Ето някои идеи, с които лесно и бързо, можете да разнообразите всекидневната си визия и да впечатлите всички на празненствата с уникална прическа.


Снимка: © Emma J Steven & Troy Boyd

Стикерите Магама tape in са изключително лесни за поставяне, изцяло от естествена коса и буквално за минути придават красота и изпълнена с обем видимо удължена коса. Това е абсолютно възможно, защото богатата палитра поддържа цветове, които лесно се съчетават с естествения цвят. Те имат и бонус удължаване – 45 см. коса на цената на 40 см.


Снимка: © Krysten-Ashley Garrod

С тях много бързо може да внесете цветни акценти във вашата прическа. Искате виолетови, розови или тюркоазени кичури, без да подлагате косата си на обезцветяване или да стоите дълго време в салона, за да постигнете този резултат.


Снимка: © MAGAMA

Благодарение на широката цветова гама, включително и от екстремни цветове, стикерите Магама tape in позволяват за минути да имате желаните нюанси в прическата. Това е допълнително предимство и когато искате да подчертаете отделен елемент в официалната прическа.


Снимка: © Suzie McGill

Имате бретон, но той е къс или просто ви е омръзнало да сте все с един и същи тип? Вашето решение е да използвате няколко стикера - дали ще го удължите, ще го направите асиметричен или ще внесете един или няколко цвята – това може буквално да ви преобрази и всички да се питат „Кое е това момиче?”



В повечето случаи за добра официална визия се налага повече плътност на косата или както се казва на жаргон „да имате много коса”. Това вече е лесно – със стикерите Магама tape in постигате желаната плътност и дължина на косата за съвършения кок. Добре, е когато се правят релефни фризури, като кокове или елегантно прибрана коса, да има допълнителен цвят, за да се подчертаят елементите във фризурата, което позволява визуално прическата да изпъкне.


Снимка: © Gary Baker

От миналата година остава актуална и тенденцията омбре. Знаем, че за нея е необходимо косата да се обезцвети или да се нанесе друг цвят контрастиращ с основния, но ако имате фина, тънка и накъсваща се коса, това не е препоръчителна процедура. 
Затова със стикерите Магама tape in, можете лесно и удобно да имате желания омбре ефект благодарение на специалните стикери, разработени в два цвята, които ви позволяват да екпериментирате с вашата прическа до безкрай.


Снимка: © MAGAMA

Плитките си остават тенденция в косите и през този сезон. Всяка млада дама иска да бъде уникална и да покаже не само, че може да има ефектна визия с една плитка или няколко, но и те да бъдат в един или няколко цвята. Смесете различни по цвят стикери и ще имате желаната Rainbow плитка, която привлича вниманието, разчупва строгата визия и създава купонджийско настроение.


Снимка: © Label M 2016 Fashion Collection




Снимка: © MAGAMA
Можете също умело да съчетаете това предимство на стикерите Магама tape in и да направите комбинация с цвета на тоалета или аксесоара, който ще е акцент във вашата бална визия.

Интересна идея за младежите, които обикновено поддържат косата си доста къса, е да я удължат в горната част на главата и да се сдобият с хитовата за сезона прическа “Pompadure”.


Снимка: The Francesco Group Creative Team

Тези удължения могат да са в ярки цветове – така, освен че ще имате модерна прическа, може да направите и фурор с аутфита си.
 
 
Сподели
Етикети: Красота / Коса /
Коментирай
Покажи коментарите