3 дни с най-голямото изложение за образование в България

На вниманието на кандидат-студентите

Най-голямото образователно изложение, провеждано в България – „Образование без граници“ се открива на 17 март и ще продължи до 19 март в сградата на столичния ЦУМ.

Досега в рамките на събитието са се представили над 450 участници от повече от 34 страни по света. На фона на тази впечатляваща статистика, настоящото издание се отличава с особено богата програма.
 


За първи път
 на „Образование без граници“ посетителите ще имат възможност не само да получат актуална информация за кандидатстването в чужбина, но и да вземат участие на място в конкурс за прием в едно от най-престижните световни висши финансови училища - Финансовият Университет към Правителството на Руската Федерация. Това е изключително рядка и уникална възможност за нашата страна.

Друг силен акцент в програмата на „Образование без граници“ е висшето обучение в Китай. През последните години то се нарежда сред най-висококачествените в света. Китайските университети вече традиционно задминават по редица показатели в световните образователни рейтинги и класации дори прочути колоси в тази сфера от ранга на Сорбоната. На тазгодишното издание на изложението ще гостуват представители на множество висши училища от Китай, които ще запознаят българските кандидат-студенти със своите програми и условия за кандидатстване.

На „Образование без граници“ ще се проведе и специален кариерен форум, в рамките на който младите хора от България ще имат възможност да кандидатстват за стаж или работа във водещите родни и чуждестранни компании. Това е една уникална и отлична възможност, пряко отнасяща се до тяхната бъдеща професионална и кариерна реализация.

Ще гостуват и водещи университети от Германия, Холандия, Япония, Китай, Чехия, Словакия, Русия, Латвия, Молдова, Грузия и др. Изложението ще отвори врати за българските посетители три дни – петък, събота и неделя. Входът е свободен!

Можете да се регистрирате предварително тук и да участвате в кампанията „Аз сам избрах своето бъдеще!“

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите