3 грим тенденции при червилата

2014-08-15 08:05:08, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Лице

Новият шик залага на ярки решения  


С всеки сезон създателите на декоративна козметика сякаш се надпреварват да създават все по-ярки, наситени и интензивни цветове.

Кои са най-актуалните и как да ги поставяме: Лилаво, цикламено, наситено розово, корал: те са особено свежи, когато ги поставите небрежно, като след целувка или все едно сте ги размазали с пръст.

В този случай е много секси, когато и маникюрът е в същата гама, а също и гримът на очите, но далеч по-пестеливо и дискретно поставен, без очен контур и спирала за мигли.

Неонови цветове – оранжево, циклама, ярко червено и техните нюанси... Устните са акцент в този грим, подчертани от бляскав глос в същата тоналност – сочни, гладки и обемни, те са на фона на едва забележими пастелни сенки.

Златна усмивка – в буквалния смисъл! Този тренд е идеален за лятото, тъй като златистите отблясъци на червилото стоят великолепно на слънчевия тен на лицето. В този случай не са ви нужни сенки за очи – освен златните сенки топ стилисти препоръчват лека спирала за мигли и съвсем малко руж в цвят керемида.

Калина Антонова
Снимка: pinterest.com
Сподели
Етикети: Красота / Лице /
Коментирай
Покажи коментарите