3 ухания, които вдъхновяват за флирт

2015-03-17 11:33:59, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Ухания

Цитрусови и дървесни аромати доминират в парфюмите на пролетта


Разцъфването на пролетта води до любовно оживление, а какъв по-добър съюзник на трепетните емоции от един съблазнителен парфюм?! Представям ви три нови ухания, които са от първа необходимост за всички желаещи да обвият чувствата си в аромат!


1. Абсолютният съблазнител: Versace Bright Crystal Absolu е подчертано експресивна версия на познатия ни бляскав и живителен Bright Crystal.
Новата версия опиянява със сладко-дървесни съчетания - нар и кехлибар, цитрусови нотки на юзу и мускус, малина, божур, екстракт от магнолия се преплитат в наситена сърцевина, която остава задълго сладки спомени. И флаконът е изключително красив в розов цвят и капачка с форма на диамант. Най-добрият приятел на жените сега и под формата на аромат!


2. Райски преживяванияParadiso by Roberto Cavalli пренася по магически начин сред екзотични кътчета, където полъхва на бор и мандарина, на жасминови цветчета, кипарис и бергамот. Това е раят за влюбените, запечатан с кристална капачка - толкова е романтичен...


3. Мистична историяByredo 1996 е много специален аромат, създаден от известното холандско семейство фотографи Инес Ван Ламсвеерде и Винуд Матадин.
В него в различни моменти се долавят невероятно красиви и вдъхновяващи нотки - истинска провокация за сетивата: тръпчива хвойна и пикантен пипер преливат в ириси от тайнствена градина по здрач, а загадъчното чувство се заменя от нежна ванилия, пачули и топъл кехлибар. Изискано ухание!

Михаела Николова
Снимки: fragrantica.com
Сподели
Етикети: Мода / Ухания /
Коментирай
Покажи коментарите