6 идеи за едно по-специално коледно фирмено парти

2015-12-17 13:25:32, публикувано от Слава Зарева в / Приключения / Как

Интересни неща, които можете да направите, за да се забавлявате истински с колегите си

Организирането на коледно парти е прекрасна възможност за всяка фирма да изрази благодарността си към своите служители за постигнатите резултати и положените усилия.
В същото време фирменото тържество е повод да прекарате време със своите колеги в по-непринудена и различна атмосфера след работно време.

Почти всяка съвременна фирма се грижи за коледното настроение на своите служители, независимо дали става въпрос за скромна почерпка в офиса, караоке вечер или пищно празненство в луксозен ресторант.
Обикновено този тип събирания се възприемат по-скоро като задължение, но има начини, чрез които да ги превърнете в истинско забавление.

Вижте как може да направите фирменото коледно парти по-специално – такова, за което ще си спомняте с удоволствие през цялата година:
 
 

1. Таен Дядо Коледа

Предложете на колегите си да организирате Таен Дядо Коледа и разменете подаръци помежду си. Всеки от екипа тегли листче с име на свой колега, за когото следва да подготви подарък, но без да издава чие име е изтеглил.  За да е по-забавно, може да определите тема, например „Хумор“, „Пътешествие“, „Любов“, „Алкохол“... И да си размените тематичните подаръци  в деня на коледното събиране.
 

2. Забавни номинации

Може да организирате номинации сред вашия екип – за най-широката усмивка, най-късата пола в офиса, най-работливия, най-често закъсняващия, най-забавния, най-отзивчивия колега, най-големия фен на шефа и други. На отличените могат да бъдат подарени забавни грамоти и награди.
 
3. Фотографът - задължителен

Не пропускайте да осигурите фотограф, който да запечата вашите специални моменти. След това подбрани кадри могат да бъдат закачени на видно място в офиса, за да си спомняте за тези специални моменти и през останалото време от годината.

4. Стил на обличане

Определете дрескод за събитието или си устройте маскен бал. Това може да бъде определен цвят, в който да бъдат облечени всички присъстващи, маскарад със забавни костюми или дори парти в ретро стил. Това е възможност да видите хората, с които прекарвате толкова много време в работна среда, в една по-различна и непринудена атмосфера.

5. Нетипично коледно парти

Може да наемете караоке бар, боулинг зала или да посетите комедийна вечер заедно със своите служители. Тези по-нестандартни идеи за прекарване на времето определено биха усмихнали и разведрили вашите колеги.
 

6. Включване в благотворителна инициатива

Алтернатива на коледно парти може да бъде ангажирането на вашите колеги и служители в благотворителна инициатива, те със сигурност биха се включили с удоволствие.
 
Пожелаваме ви незабравима вечер със своите колеги, забавлявайте се!
 
Стела Тонева
Снимки: Shutterstock

Сподели
Етикети: Приключения / Как /
Коментирай
Покажи коментарите