68 участници в най-голямото сватбено изложение

2017-01-19 09:54:44, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Гардероб

На вниманието на бъдещите младоженци


Сватбени емоции ще се вихрят този уикенд с BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO, което ще се състои на 21 и 22 януари (събота и неделя) в две зали на хотел "София Балкан/ Шератон".
Вчера топмодели демонстрираха булчински модели, които ще бъдат представени на изложението.


Модел на Христо Чучев

На едно място ще бъдат събрани общо 68 участници: създатели на булчинска мода, аксесоари, цветя и покани, сватбени агенции, видео и фото услуги, фойерверки и пиротехника, ресторанти, хотели и локации, бижутерия, туристически агенции с предложения за меден месец.
В първия ден от 15.00 ч. ще има и ревю на булчински рокли, представени от танцьори и актриси, както и открита сцена с демонстрации на грим и прически. 

Стела Димитрова с рокля на Alegra


Тенденции

Сватбените торти през 2017-а година са под мотото „Романтика“. При украсата на тортите са актуални акцентите от цветя и дантела, както и нестандартните цветове. Водещи тенденции са също „голата торта“, при която се виждат само платката и крема, както „сладкия бар“.

В сватбената кинематография има две основни водещи тенденции. Едната е Cablecam („Кейбълкам“) – занемане на сватба отгоре, подобно на дрон, но в затворено пространство, като камерата се движи по въжета близо до тавана. А другата тенденция е „Звуков дизайн“ – микс от атмосферни звуци и ефекти, които се монтират към видеото.

Дизайнерите и модните марки, които участваха в пресконференцията, очертаха и някои от водещите тенденции при сватбената мода. Христо Чучев акцентира върху разкроените, по-пищни и раздвижени поли с красива украса, както и върху подчертаното завършване на ръкавите в долната част и по-специално – разкрояването от лакътя надолу.


Гери Дончева с рокля на Mon Amour

Поля Миланова, дизайнер на Mon Amour акцентира върху цветните елементи, които правят булката закачлива и запомняща се.

Петя Велкова с рокля на Paloma Fashion

Модна къща Paloma Fashion очерта като водещи силуетите „русалка“ и „прицеса“, основните цветове са „офлайт“, „айвъри“ (off white, ivory), а също така съчетание на тези цветове в комбинация с нежни карамелени и розови нюанси.

Акцентите са върху деколтетата, раменете и гърба и нежните дантели върху “skin net” – тюл, ефирни 3D цветя, ръчно пришити кристали, мъниста и пайети, а ефектът е илюзия за рисунка върху тялото.

Деколтета са дълбоки “V” - образни, както отпред така и на гърба. Материите, които се налагат през 2017 г. са: коприна, жоржет, тюл и не на последно място дантелата със своя разкош и женственост!

Стефания Татарова с модел на Ирина Сардарева

Шапките са елегантно и интересно решение за сватбената визия не само за булката, но и за гостите на сватбата, отбеляза Ирина Сардарева. А за сватбените двойки, които искат да заложат на фолклорна сватба има също интересни предложения на сватбени носии от Мели-М“ с дизайнер Марияна Викиева.


Никол Предьова със сватбена носия на „Мели-М“

В рамките на изложението ще се демонстрират терапии и грим техники, подходящи за бъдещи булки и момински партита.

Снимки: Хайлайф/От игла до конец 

Сподели
Етикети: Мода / Гардероб /
Коментирай
Покажи коментарите