8 оригинални пожелания за сватба

2015-08-11 13:06:18, публикувано от Здравка Трайкова в / Приключения / Парти

Как да поздравите близките, на които предстои най-важния ден в живота

Сложно е, когато не достигат думи, за да изразите вашата радост от това, че приятелите ви вече са съпруг и съпруга. Мислите си, че няма нищо по-перфектно от прекрасната влюбена двойка, която говори сама за себе си на езика на чувствата. Иска ви се обаче да им пожелаете нещо, просто ей така за спомен… Ето някои предложения, които могат да ви помогнат в този емоционално наситен момент:

Създайте дълъг и щастлив брак, в който всеки ден да се събуждате с усмивка! Пожелавам ви лесно да постигате единодушие и да се доверявате напълно на вашия партньор в живота! На добрите ви сърца подхожда и много късмет, така че нека да е с вас по-всяко време!

Днес виждам в очите ви очарователния блясък на едно прекрасно чувство и най-искрено ви пожелавам то да не ви напуска през целия ви съвместен път!

Знайте, че любовта е като цвете -  искрена, истинска и красива, но изисква грижи! Обичайте се силно и се грижете един за друг!

Бъдете здрави и щастливи, и много, много търпеливи! 
Помнете истината стара, че бракът е като отвара, 
която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! 
Обичайте се и дерзайте! 
Животът няма да е знайте
само рози и мечти, защото има и бодли. 
Но там, където любовта цари, 
убождането не боли!

Пожелавам ви приливи, но и отливи, за да можете да насочите кораба си към нови посоки! Пожелавам ви много щастие, но и мъничко тъга, за да може да се наслаждавате на живота! Пожелавам ви лек път, но с леки неравности, за да оцените това, което ви е дадено и това, което сте постигнали сами! Пожелавам ви сила, мъдрост, вяра и любов!

Нека в душите ви грее любов, за да е пълноценен животът ви, неща пътят ви е настлан и с изпитания, за да ви поддържат силни, да имате много приятни изненади, за да се запази тръпката и достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа!

Обичайте се на дълбочина, ширина и височина, обичайте се свободно, обичайте се честно, обичайте се със страст, обичайте се със сърцата си и с пеперудите в стомаха... Така мога да продължавам до безкрай, защото вашата обич е безгранична!

Мило семейство, пожелавам ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето и по-дълбоко от океана!

Снимки: pinterest.com

Сподели
Етикети: Приключения / Парти /
Коментирай
Покажи коментарите