Алфредо Торес с очила, вдъхновени от Куба

2017-05-04 20:07:39, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Аксесоари

Модели с брокат и ефектни извивки в специална селекция

Жаркото слънце, пъстрата смесица от цветове и безгрижно веселие, съчетано с дух на бунтарство в екзотична Куба вдъхновиха специална селекция слънчеви очила от KWIAT Exclusive 2017.
Магията на темпераментната страна витае около страстния танцьор Алфредо Торес, затова логично той засне фотосесия с очилата, вдъхновени от родната му страна.


В снимките участват и сценични партньорки на Алфредо във вихрените латино танци. 

Различните модели слънчеви очила са създадени така, че с цветовете и формата си да напомнят автентичния колорит на тази латиноамериканска страна. Преобладават моделите в комбинации и принтове тип “хавана” в кафяво, синьо, оранжево и червено, които са и много актуални за годината. В рамките на някои от очилата има брокат, който им придава уникален блясък.


Има и такива в нежни розови нюанси, които балансират перфектно с моделите тип „Хавана“. Голяма част от моделите са със закръглена форма, което ги прави изключително актуални и модерни. Интересен е двойният мост между стъклата (кръжилата) на 5 от моделите. Той е поставен върху рамките, което придава шик и изтънченост.

Снимки: © Борислав Йосифов и Николай Иванов
 
Сподели
Етикети: Мода / Аксесоари /
Коментирай
Покажи коментарите