Drum and Jazz за първи път в Пловдив

2017-09-12 15:53:39, публикувано от Камелия Петкова в / Музи / Музика

Сред специалните гости е Теодосий Спасов

Drum and Jazz е първото по рода си събитие на родна земя, поднасящо с вкус съчетания от стилове като дръм енд бейс, български фолклор, джаз фюжън, рок, експериментален и IDM звук .
 
Тази година събитието ще се премести за първи път в Пловдив на 16 септември, а в програмата се откроява участието на един от доайените на леката дръм и басс музика Big Bud, който вече се превърна в любимец на родната публика.


Управлявания от него лейбъл Soundtrax издава артисти като Future Prophecies, Spectrasoul, Noisia & Pacific и други.

Още едни специални гости за джазовата вечер са Теодосий Спасов и музикантите от неговия проект THEODOSII SPASSOV JAZZ QUARTET - Теодосий Спасов (кавал), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Начо Господинов (барабани).
Ще чуем премиерно проекта MyStory of Folklore, в който участват Мария Александрова (вокал) и Христина Белева (гадулка, вокал), Ангел Димитров (тамбура), Петър Йорданов - Бъни (преркусии и барабани) и Nevahrest (продуцент и диджей).
 
С ди джей сетове ще се включат и артистите на H.M.S.U. - High Roll с типичния си танцувален микс, EXo с подобаваща за събитието авангардна селекция и един от най-новите артисти в организацията - Faith.
 
Събитието ще се проведе в клуб VOID.
Сподели
Етикети: Музи / Музика /
Коментирай
Покажи коментарите