Двупосочни билети от 99 евро до най-романтичните градове

2017-02-01 19:13:30, публикувано от Камелия Петкова в / Приключения / Как

 „България Ер“ стартира от днес промоционална кампания


До 14 февруари включително ще продължи промоционалната кампания на националния превозвач, която започва от днес. Тя е свързана с празника на влюбените "Свети Валентин" и в нейните рамки пътниците ще могат да закупят двупосочни самолетни билети на цени от 99 евро до Атина, Цюрих, Виена, Рим, Милано и Берлин.

От 129 евро започват цените за двупосочни полети от София до Амстердам, Франкфурт, Ларнака, Лондон, Барселона и Мадрид, а срещу 159 евро може да пътувате до романтичния Париж, както и до Тел Авив, Москва, Малага, Палма де Майорка, Брюксел и Прага.
Авиокомпанията е подготвила атрактивни цени и за пасажерите, които тръгват от Варна към гореизброените дестинации. Всички пътувания с билети, закупени в рамките на кампанията, трябва да започнат до края на март.

Заедно с полети на изгодни цени, „България Ер“ обещава да превърне пътуването на всеки пътник в приятно изживяване. Всички самолетни билети са “All inclusive” и в цената им се включват летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен до 10 кг, кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета и чек-ин. Безплатен е и превозът на ски и сноуборд оборудване с авиокомпанията при пътувания до 31 март.

Подробности за условията на кампанията на „България Ер“, информация за цени и резервации може да бъде намерена на www.air.bg.

 

Сподели
Етикети: Приключения / Как /
Коментирай
Покажи коментарите