Гал Гадот е "Жената чудо"

2017-05-29 12:36:42, публикувано от Камелия Петкова в / Случки / Музи / Видео / Кино и TV

Първи игрален филм за супергероинята


Преди да стане Жената Чудо, тя беше Диана, принцеса на Амазонките, отгледана на закътан остров и обучена да бъде непобедим воин. Но американски пилот катастрофира на брега и разказва за голям конфликт, който бушува във външния свят, и тогава Диана напуска дома си, убедена, че може да спре заплахата. 
Биейки се наравно с мъжете във войната, която трябва да сложи край на всички конфликти, Диана ще открие истинските си сили и... съдба.

Към Гадот в филма се присъединяват актьорите Крис Пайн (поредицата „Стар Трек"), Робин Райт („Мъжете, които мразеха жените"), Дани Хюстън („Сблъсъкът на титаните"), Дейвид Тюлис (поредицата „Хари Потър“), Кони Нилсън („Гладиатор"), Елена Аная („Кожата, в която живея" ), Ейвън Бремер („Т2 Трейнспотинг), Луси Дейвис („Шон от мъртвите"), Лиса Ловън Конгсли, Саид Тагмауи („Американска схема").

Пати Дженкинс е режисьор на филма, а сценарият е дело на Алън Хайнбърг по сюжет на Зак Снайдер § Алън Хайнберг и Джейсън Фучс, базиран на герои от DC. 
Богиня, войн и легенда, Жената чудо е комбинация от сила, милосърдие и мъдрост - феноменални качества, присъщи на един от най-великите супергероини на всички времена. 

„Сегашният момент е изключително точен да се представи Жената Чудо на кино аудиторията, - казва Дженкинс. - Супергероите са играли голяма роля в живота на много хора; всеки е преживял фантазията „Какво ще стане, ако и аз бях могъщ и велик, за да поема към вълнуващо пътешествие и да направя героични неща? Когато бях на седем години, за първи път прочетох Супермен, и това разтърси света ми, защото аз се чувствах като Супермен. Образът му улавяше точно това, в което вярвам и до днес: че у всеки човек има частица, която желае да промени света към по-добро.

Подобно на режисьора, и звездата на филма Гал Гадот казва: „Това, което ме привлече толкова много към тази героиня е, че тя е толкова много различни неща и всички те живеят у нея по изключително красив начин. Жената Чудо е най-великият воин в света на комиксите, но в същото време може да бъде уязвима, чувствителна, уверена и объркана... всичко, наведнъж. Тя никога не прикрива интелекта или емоциите си.“

„Всеки супергерой има своите силни страни, - обобщава Дженкинс, - а за мен най-великото у Жената Чудо е колко е добра, мила и любяща. И тези черти не само че не потискат силата й, а напротив – увеличават я!“

Филмът е премиерно в кината от 2 юни.

https://www.youtube.com/watch?v=rMIb0DJqvOc

Източник: "Александра филмс"

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите