Голям коафьорски спектакъл, вдъхновен от певицата Селена

2016-10-02 18:11:06, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Коса / Маникюр

Топфризьори представят тенденции в косите за 2017-а

Дебютното тренд шоу: SELENA MOViE YOUR HAIR ще напълни очите ни на 5 октомври в Rainbow Plaza. Kоафьорският спектакъл е вдъхновен от филма „Селена“ и в ролята на главната героиня от филма – певицата Селена, ще се превъплъти финалистката от X Фактор – Дара. Тя ще пее на сцената със специално подбрана визия като във филма.


Кадър от филма "Селена"

Артистичният екип  и гост фризьори ще представят актуалните тенденции в косите за 2017-а година. Трейнърите на Академия SELENA ES – арт-директорът – Милен Илиев, фризьорът от известния БГ сериал “Под прикритие” – Любомир Петров, фризьорът-любимец на топмоделите – Калин Велинов и фризьорът на Голди Хоун и други известни световни попизпълнители – Николай Колев, ще превърнат ретро визии от филма в модерни на сцената по време на шоуто.
Тенденциите в прическите ще бъдат показани от водещи коафьори в страната, сред които са Тодор Тошев и Евгени Петров, поставили началото на съвременното фризьорство в България. SELENA ES ще представи и тенденциите за 2017 г. в маникюра, подготвени специално за шоуто от Катя Райкова.

Водещ на събитието ще бъде актьорът Бойко Кръстанов. А за пренасянето на артистичната атмосфера от филма на сцената ще допринесат и танцьорите от „Денс Стейшън“, които също ще бъдат с визии, вдъхновени от „Селена“.

 

 

Сподели
Етикети: Красота / Коса / Маникюр /
Коментирай
Покажи коментарите