Грил парти събира стотици семейства край морето

2016-08-19 10:57:09, публикувано от Камелия Петкова в / Приключения / Парти / Къде

Кулинарни звезди готвят за инициативата на Coca-Cola #ДаСеХранимЗаедно


Тази неделя, 21 август в Бургас хиляди жители и гости на града ще бъдат изненадани с редица активности за малки и големи, приятна музика и не на последно място – с вкусна храна. Като част от инициативата на Coca-Cola #ДаСеХранимЗаедно в Морската градина на града (пред Пантеона) ще бъде обособена специална грил-зона, която ще посрещне своите гости от 10:00 до 22:00 часа, давайки им възможност да приготвят сами грил-изкушения, заедно със семейство и приятели.
Бургас е четвъртият град домакин на най-голямото грил-събитие за сезона, в което до момента са взели участие близо 15 000 души.


Ани Шакарян

Специално обособена Coca-Cola Chill & Grill зона ще посреща своите гости през целия ден и ще зарадва семействата както с приятни забавления за малки и големи, така и с полезни и ценни кулинарни съвети на четири от най-популярните дами в кулинарията у нас: Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka), Ваня Георгиева (Culinary with Me) и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева.

Красивите дами ще демонстрират своите кулинарни умения и трикове и ще помагат на гостите да приготвят неповторими грил-изкушения. Кулминацията на събитието ще бъде специално организирано състезание, в което всяка от прекрасните кулинари ще влезне в оспорвана грил-битка, заедно с помощници от публиката.


Грил в Морската градина

Актьорът Ники Станоев ще се грижи за доброто настроение, а за най-малките ще бъдат подготвени специално куклено шоу, водни игри и много спортни активности. В края на деня концерт с младите български таланти и групи Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ ще допринесе за още по-приятната лятна обстановка.

След края на инициативата #ДаСеХранимЗаедно избрани късметлии ще могат да участват във вълнуваща вечеря в небето с панорамна гледка, на 11 септември в София. Те ще бъдат издигнати на 40 метра над земята.

През юли кулинарното шоу обиколи Ямбол, Стара Загора и Варна, предстои да се насладим на предложенията и в София.

 

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите