Холограмните устни – новият хит в грима

2016-11-19 10:11:12, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Лице

Instagram отново стана източник на тренд в грима

Когато става дума за тенденции за красота, социалната мрежа Instagram безспорно продължава да се превръща в техен първоизточник и място, където потребителите търсят вдъхновение, създават, представят и налагат такива трендове.


Снимка: instagram.com

От няколко дни най-новият хит в социалната платформа са т.нар. холограмни устни, които буквално взривиха потребителите в Instagram. Тази техника е нов начин за постигане на впечатляващи резултати с грима върху устните. Холограмният ефект се постига с използване на специален холограмен гланц за устни, който се нанася върху обикновено червило. 

Новата тенденция се разпространява бързо в интернет пространството, където вече могат да се открият снимки на потребители, които са изпробвали холограмния гланц върху устните си и са постигнали зашеметяващи резултати.


Снимка: instagram.com

Всъщност, преди няколко години лаковете с холограмен ефект пожънаха голям успех и се превърнаха в шик тенденция в маникюра. Ако съдим по техния успех, можем да предположим, че новата тенденция в грима за устни тепърва ще се налага и с нетърпение очакваме първите известни личности, които ще я изпробват. А освен това холограмните устни се появяват точно навреме за предстоящото празнично време от годината.

Вие бихте ли заложили на холограмни устни в предстоящия празничен сезон?

Надежда Стоянчева

Сподели
Етикети: Красота / Лице /
Коментирай
Покажи коментарите