Хороскопът на България и мисията на българите

2017-04-22 17:10:14, публикувано от Камелия Петкова в / МИСли / Астрология

Възможно ли е да се направи хороскоп на страна и народ

"Сатурн характеризира българина. Сатурн прави човека разсъдлив, философ, той всякога внася нещо отрицателно във всичко. Той все е на особено мнение...
Човек не може да разреши едно противоречие, ако не разбере Сатурн.
Всички могат да тъпчат българите, но като погледне Бог към дланта си, казва: „Тук са те”. Заслужава човек да бъде тъпкан от хората, но името му да бъде написано на Божията ръка."
Петър Дънов
Възможно ли е да се направи хороскоп на държава, етнос, народ, правителство, общество, организация, медия... Възможно е, твърдят организаторите на астрологична среща, която ще се проведе в понеделник, 24 април.
За тези, които разбират символите, причините, следствията, които осъзнават единството на проявления в космичния и вътрешния микрокосмичен свят, които изучават, проследяват, анализират закономерностите и имат интуицията как да обобщят всички елементи в една картина – това е възможно. Такива са били учениците около Петър Дънов, занимаващи се с астрология.
Първият българин, посегнал към темата „Астросоциология”, е Методи Константинов, доктор на философските науки. Книгата му „Световна астросоциология” излиза през 1972 г. в Париж, а 20 години по-късно – и в България.
За Михаил Левин, според когото създаването на българския етнос е преди 1337 години - през 680 г., посвещението в тайните на астрологията започва в България през1973 г. при учениците на Дънов, а в 1990 г. той основава Московската астрологична академия.
Години по-късно Левин съставя хороскоп на българския етнос и времето доказа безпогрешната му преценка относно предстоящи събития, станали вече история. 
В Столичния клуб на архитектите от 19.00 в понеделник ще се разисква отпечатъкът на Звездния ритъм върху живота на българите, как могат да се използват добрите условия и как да се внимава с по-трудните въпроси.

Снимка: pixabay.com
Сподели
Етикети: МИСли / Астрология /
Коментирай
Покажи коментарите