Идеи за забавление с любимия човек в студените дни

2016-11-21 18:22:05, публикувано от Камелия Петкова в / Приключения / Как

Измисляме интересни варианти за прекарване на зимата с половинката

Всеки сезон има плюсове и недостатъци, а зимата, макар за много хора да не е любимото време от годината, определено е прекрасна по свой начин. И докато някои предпочитат да гледат снега през прозореца, други ще се размечтаят за спускане по заснежените писти и забавления в зимни условия.

В студените месеци има безброй интересни неща, с които да се забавлявате и да се разнообразите с вашата половинка. Ето няколко идеи:


Снимка: Shutterstock

Едно от любимите занимания през зимата са кънките на лед. Само двамата или още по-добре - с приятели, във всеки случай ще се раздвижите и ще се позабавлявате. А ако след това посетите заведение, което предлага екзотична кухня, не само ще обогатите кулинарните си познания и ще опитате нещо ново, но е възможно съвсем случайно да откриете ястие, което е по-вкусно от всичко, опитвано до този момент.

Друг вариант е да се запишете с любимия човек на кулинарен курс. Студените месеци са идеален момент да експериментирате заедно в кухнята.

Топли напитки, като чаша горещ шоколад, докато се разхождате в парка, или игра на асоциации или на барбут в някоя уютна чайна ще разнообразят всичките ви сетива. Дегустация на вина също е страхотен вариант за прекарване на някоя мразовита вечер в компанията на любимия човек.

Можете да запълните студения следобед с обикаляне на книжарници. В много от тях има обособено място за пиене на топли напитки, където можете да се насладите на току-що купената книга. Също така ще научите най-новите заглавия и ще си набележите следващите интересни четива за вашия списък. Събитие с литературно четене също не е за изпускане, защото е начин да се запознаете с нови и интересни хора и да завържете познанства.

Билетите за концерт, мюзикъл, театрална постановка, посещенията на изложба се подразбират - те ще ви осигурят вълнуващи преживявания заедно.

Ако обичате да обикаляте магазините, изберете антикварните - там е възможно да попаднете на нещо, което да си харесате нестандартен подарък с колекционерска стойност за близък човек.

Интересна идея за студените зимни дни е да отидете заедно с любимия човек на стендъп комедийна вечер. Освен, че такъв вид събития стават все по-популярни в България, те са страхотен начин да се позабавлявате и да се разведрите. Ако сте ентусиасти, защо не опитате как е на сцената? Организират се специални вечери само за комендианти - аматьори. Можете да излезете за бърза сценична импровизация, която във всеки един случай ще си спомняте с усмивка и ще разказвате с ентусиазъм на своите приятели и близки.

Същото се отнася и за танците. Не всеки от нас има талант в тази област, но нищо не пречи да се запишете на курс с вашата половинка. Танго, народни танци, зумба - всичко е повод за усмивки и по-различна, хубава емоция

Ако сте любители на спортните активности, но не умеете да карате ски или сноуборд, няма да сгрешите нито с йога, нито с плуване.


Снимка: Shutterstock

Една от най-сполучливите идеи, е да се уедините с любимия за ден или уикенд в спа комплекс. Разнообразието от процедури няма да направи избора по-лесен, но няма и как да направите грешен такъв. Това е чудесен начин да се отпуснете, да се поглезите и да релаксирате с половинката си. Ако нямате достатъчно време и сте прекалено ангажирани, вземете си заедно гореща вана у дома.

Още един забавен вариант - да си направите фотосесия в зимна обстановка. Снимките ще са спомен за забавния следобед в парка, когато сте обмисляли как да позирате по възможно най-нестандартния начин пред обектива на фотографа. Ако не ви допада идея за външни снимки, запазете си час в студио, което винаги можете да преобразите по ваше желание.

А вие какво обичате да правите с любимия човек през студените зимни дни?

Надежда Стоянчева

Сподели
Етикети: Приключения / Как /
Коментирай
Покажи коментарите