Юни е с... главно Л

2016-06-08 11:52:24, публикувано от Цвети Войчева в / Емоции / ОТличен опит

Щастието е юни - формулата на Пепи Гърбучева за любов


Настъпващото лято е катализатор за вдъхновения и тази сутрин, докато пиех първото си за деня кафе, реших, че тези неповторими мигове трябва да бъдат уловени, запомнени и споделени!

Юни ми е вдъхновител, определено! Щастието е юни! Топъл, неустоимо очарователен и ужасно много влюбен. Може би и точно заради това и аз се влюбвам най- много през юни!
Защото юни е магия! Юни е щастието, а щастието прелива в безкрайни нюанси. То може да е букетче огнени макове, маргаритки и стръкове трева, напоени и греещи красиво в порцелановата ти ваза. Семпли и красиви, създаващи ти настроение.

През юни се събуждам рано, с усмивка и целувам утрото, напоено с плътния аромат, който е оставил снощния дъжд. А досами прозореца ми цъфтят цял пасаж липи, които ме омагьосват с медено-сладкия си вкус и за миг забравям за всичко останало.


Още сънена намигвам закачливо на слънцето, докато отпивам бавно, на глътки от любимото си кафе, приготвено с много любов. И любовта ме изпълва, прелива извън мен на талази и трябва да я споделя. Усещам щастието. То е любов! С главно Л. То е споделеност. Виждаш ли го? Усещаш ли го? Ако е така, наслади му се и го запомни, за да има на кого после да го разкажеш.

Още от същата авторка:
Тази вечер ще се видим...Снимки: pixabay.com 
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите