Йога клас с Криси

2016-07-04 08:27:54, публикувано от Камелия Петкова в / Здраве / Спорт / Дух

Успешната йога преподавателка учи как да постигнем хармония

Пластичната Кристина Христова ще проведе практическо занимание в София на 9 юли, на което могат да присъстват всички любители на йога учението.


 

Тя е сертифициран йога инструктор към БФЙ и НСА. Занимава се с различни терапии, които целят единство на тяло, ум и дух на човека. Тя преподава Виняса, Хатха, Ин йога, занимава се също и с кристалотерапия, тайландски масаж, ангелска терапия и напътствия с ангелски карти.

Кристина е също Рейки учител и Грандмастер – 9-о ниво в автентичната двуканална система на Микао Усуи. Сертифицирана е също и в Регресивна терапия при Петър Петров – София.

30-годишната инструкторка разбива твърденията, че вътрешната и външната красота са несъвместими в едно човешко същество. Тя твърди, че никога външният ѝ вид не я е отклонявал от пътя ѝ на духовно усъвършестване. От малка усеща проблемите на хората на енергийно ниво и затова се опитва да им помогне, а днес осъзнава, че йога е начинът да се обогати и изрази необикновенното си „аз“.

В живота всичко е енергия, живеем в материален свят, но всъщност всички ние сме енергийни и духовни същества. За всеки човек пътят е един, но с различни разклонения по него и затова съчетавам разнообразни техники, като всички водят до там, където всички се опитваме да стигнем – до най-съкровеното, а то се намира вътре в нас, до истината за себе си, за света, за това кои сме ние и защо сме тук“ – коментира Криси философията си за живота.


За повече информация - тук.

Снимки: IGM

Сподели
Етикети: Здраве / Спорт / Дух /
Коментирай
Покажи коментарите