Как да задоволите мъжа си така, че да моли за още

2015-09-08 13:36:30, публикувано от Камелия Петкова в / Емоции / Любов и секс

4 съвета от секс консултанта Шон Джеймисън, с помощта на които можете да доставите неповторимо еротично удоволствие на вашия партньор

Да удовлетворявате сексуалните нужди на своя партньор е изкуство, старо като света - който го владее, изживява много по-силна наслада в леглото. Някои жени обаче изпитват трудности да доставят жадуваното еротично удоволствие. Не е нужно да сте порнозвезда или ненаситна нимфоманка, за да дадете на мъжа си онова, от което се нуждае, уверява секс консултантът Шон Джеймисън и в yourtango.com дава 4 съвета как да направите това.

1. Разберете какви са неговите любими секс фантазии. За всеки мъж има неща, които силно го възбуждат – било то впитите дънки, високите токчета или по-дълбокото деколте. Но, освен това, вашият любим може да има и по-"откачени" слабости. Например да обича да ви гледа как правите секс с друга жена или дори с друг мъж; да иска да пробва анален секс; да се възбужда силно, ако ближете пръстите на краката му... Открийте какво предпочита вашият партньор и го направете. Самото действие е най-лесната част. По-трудно е да разберете от какво се нуждае той и да го приобщите към тази ваша идея, да го накарате да се отпусне и да отвори сетивата си. Как? Като му кажете, че искате да изпробвате много различни неща с него, и докато ги изброявате да наблюдавате реакциите му. Очевидно той ще бъде по-запален по някои идеи, а други няма да му харесат чак толкова.

2. Научете се да говорите страстно, да изричате „мръсни“ думички, докато правите секс. Така можете неимоверно да повишите както неговото, така и вашето ниво на сексуално задоволяване. Първоначално не са необходими и много думи -  единствено е добре да сте по-шумни по-време на секс да акцентирате на стенанията си. Следващата фаза е да започнете да изричате, стенейки, една или две думи („Да!“, „Точно така!“, „Да, да!“, „Продължавай“). Ако овладеете първите два етапа, по-нататък ще ви е много по-лесно. Просто е добре да казвате на мъжа си какво ви харесва и какво да прави в момента на половия акт. Не забравяйте, че „мръсните“ разговори по време на секс са само началото! Говорете му страстно и през деня, чрез текстови съобщения. Още трикове за усвояване на „мръсните думички“ можете да видите тук.

3. Откриването на нови секс пози също би задоволило партньора ви до неузнаваемост. Или, казано с други думи, прилагането на всякакви варианти. Всеки си има различни предпочитания, но ако се фокусирате само върху едни и същи неща и ги прилагате отново и отново, най-вероятно накрая ще се отегчите напълно. Затова експертите горещо препоръчват изпробване на нови позиции. По този начин и вие ще натрупате страхотна база данни за движенията, които силно възбуждат половинката ви.

4. Добрият орален секс също е от съществено значение, когато се говори за мъжките емоции. Няма мъж, който да не обожава тази добре свършена работа.

Камелия Петкова по материали на yourtango.com
Снимки: Shutterstock, pinterest.com

Сподели
Етикети: Емоции / Любов и секс /
Коментирай
Покажи коментарите