Как се прави 10-минутен макиаж - съвети от топгримьори

2017-04-21 18:11:40, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Лице

В 4 града

Топ гримьорите Кирил Чалъков, Оксана Николова и Ива Денчева ще учат дамите на изкуството на бързия и ефектен макиаж. Те ще определят и най-добрия любител гримьор в България на конкурс за 10-минутен грим. Това ще се случи по време на четвъртото издание на dm beauty academy
 
На 22 април (събота) от 14.00 часа 25 дами, изкушени от изкуството на грима, ще могат да демонстрират своите умения пред магазина на марката в софийския търговски център The Mall. Желаещите да участват, е необходимо да се регистрират през официалната интернет страница на компанията. С томбола ще бъдат избрани 20 участнички в конкурса, а други 5 ще бъдат определени на място.
 
Дамите ще трябва да покажат своите умения да направят зашеметяващ грим за 10 минути. Те ще бъдат оценявани и победителката ще спечели специална карта, с която ще може да пазарува в магазините на компанията, а за всички останали ще има поощрителни награди.
 
Водещ на конкурса ще е попзвездата Вики Терзийска от група „Мастило“, а звездното присъствие ще бъде допълнено и от актрисите Силвия Лулчева и Ралица Паскалева. Те ще напазаруват на място всичко необходимо за 10-минутен грим и ще демонстрират как в динамичното ежедневие добавят допълнителен блясък към перфектното си излъчване.
 
Събитието ще бъде полезно на всички, запалени по макиажа. Дори и да не участват в конкурса, те ще научат тайните на перфектния и бърз дневен и нощен грим и как да се „гримират без грим“. За това ще им помогнат уроците на топ професионалистите Кирил Чалъков, Оксана Николова и Ива Денчева, които работят за най-големите звезди и модни български списания.
 
На 29 и 30 април тайните на ефектния бърз макиаж ще бъдат разкрити и на дамите в Русе, Варна и Плевен. В магазините на dm България в Mall of Rousse, Panorama Mall Плевен и Grand Mall Varna ще се проведат грим-сесии с участието на топ гримьори от партньорите на събитието - световноизвестни марки грим и козметика.
А ако някоя дама е пропуснала гостуванията на, ще може да види ексклузивни съвети, публикувани на интернет страницата и тук.
 
В периода 20 април – 03 май 2017 г. марката предлага отстъпка от 30% на избрани продукти декоративна козметика и ще разиграе томбола с награда шопинг пътуване за двама до столицата на модата Милано.
 
Сподели
Етикети: Красота / Лице /
Коментирай
Покажи коментарите