Как се правят прическите за „Като две капки вода“ (галерия)

2017-04-12 15:56:23, публикувано от Калина Антонова в / Музи / Приключения / Как / Сцена

С атрактивните перуки на „Магама“ зад кулисите на култовото шоу

За успеха на различните сценични образи в шоуто „Като две капки вода” огромно значение имат прическите и косата, а за тяхната направа вече повече от месец се грижи перукерският екип на „Магама”.


Люси Дяковска като Емели Санде

Уникалните образи, които представят участниците във формата, се постигат с висококачествени естествени и изкуствени перуки и се дооформят според образа, за да изглежда той максимално естествен.


Люси Дяковска като Майкъл Джексън

Екипът на салони „Магама” разполага с над 5000 перуки в повече от 80 цвята в най-различни дължини и структура – права, чуплива, къдрава.


Михаела Маринова като Петя Буюклиева

Всички превъплъщения откъм коса, брада и мустаци се правят идивидуално за всеки участник и конкретния образ. Всяка една от перуките може да се подлага на допълнителна химична и термична обработка и да се обработва със специални продукти – стилизанти, поддържащи шампоан и балсам, флуиди, може да се реже или допълва при необходимост с екстеншъни, кичури, опашки, тупета и полуперуки.
В перуката на Михаела Маринова като Петя Буюклиева например, има поставена частична перука с допълнителни стикери „Магама” tape - in system, които са изключително актуални тази година. За образа на Люси Дяковска като Емели Санде пък е използвана абсолютно естествена визия.
Поставени са частични тупета с „лейс” основа косъм по косъм, които постигат естествена къса дължина и са незабележими от човешко око.


С цялостна естествена перука, стилизирана с много гел, за да се постигне мокър ефект, беше певицата в образа на великия Майкъл Джексън.


Люси Дяковска като Поли Генова

А, за да бъде „като две капки вода“ с Поли Генова, естествената коса на Люси е предварително изправена и допълнена с частични редове.


В образа на самата Люси Дяковска се превъплъти Ваня Джаферович.

Специфичната ѝ коса е използвана къдрава перука, подстригана според прическата на певицата и боядисана с предварително изготвен медно бакърен цвят.


Коцето Калки имаше трудната задача да влезе в образа на големия Никола Гюзелев, като за имитацията му е поставена брада тип „катинар” и частична „лейс” перука, изработена косъм по косъм.

Перуки и бради, поставени косъм по косъм са използвани и в създаването на образите Pavell & Venci Venc’, в които се превъплътиха водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека.


За преобразяването на София Джамджиева в Кулио (Coolio), с помощта на гримьорите, е постигнат нужният цвят дори и на скалпа, а за екзотичната визия на рапъра върху силиконова основа са монтирани готови „лейс” расти.
 
Снимки: Антон Тошков
 
 
 
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите