Какво може да научим от едно коафьорско парти

2016-08-01 16:36:14, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Приключения / Парти / Коса

Диви и красиви - моделите в шоуто на Любен Николов


Модата, прическата и вечният сексапил си дадоха среща в голямо лятно шоу край морето, където Luben Nikolov Luksor club fashion show и Sexy Hair представиха наистина уникални неща.

На своята Midnight Seduction Любен Николов демонстрира новите тенденции в косите по доста нестандартен начин.“Дивото и различното живее във всеки от нас, но трябва да имаш смелост да го разкриеш”, твърди той и го доказа в своя моден спектакъл с участието на професионалните танцьори от балет Fame, под ръководството на известната хореографка Венцислава Станковска-Неци. Невероятният пърформанс бе дело на режисьора Ивайло Кръстев.

PHILIPP PLEIN избра Любен Николов и неговото шоу, за да представи ексклузивната си колекция за първи път в България. Дрехите на световноизвестния бранд изразяват личността и по неповторим начин показват истинската му същност. Това се усеща от всеки модел на марката, който символизира новото време, както и идеята за оригиналност и автентичност.
Стилист на шоуто бе Кристиан Пижов, който колаборира многократно с топ брандове, и се грижи за стила на фотосесиите и в едно от най-престижните световни печатни издания - сп. ELLE.

Едни от най-креативните, продуктивни и обичани и хип-хоп артисти на българската музикална сцена, Pavell & Venci Venc също се включиха със свои изпълнения в невероятното модно шоу в BedroomBeach. То бе дирижирано от водещите Ива Екимова и Станимир Хасърджиев.

 

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите