Какво може домашната парна баня

2017-09-01 10:21:19, публикувано от Камелия Петкова в / Красота / Лице / Грижа за кожата

Нов уред за лице почиства лицето с пара и подхранва кожата с нано-йонна технология

Ефектът от посещение в козметичен салон, но в комфорта на дом - това е факт с новия уред за парна баня (сауна) за лице Panasonic EH-XS01.

Той прави кожата по-мека, чиста и свежа, тъй като използването на пара преди и по време на почистването загрява кожата и отстранява оптимално мазнините, замърсяванията и мъртвите кожни клетки.
Сауната за лице генерира парни частици с нано-размери, които са 18 000 пъти по-малки от обикновените парни частици и съответно много по-лесно се абсорбират.

Забелязва се и подмладяващ ефект, защото сауната на лице увеличава концентрацията на HSP (Heat Shock Protein) протеини, които естествено стимулират производството на колаген. Ако се поддържат нивата на колаген, кожата ще остане здрава, силна и без бръчки за по-дълго време

Тайната на добре изглеждащата кожа е много семпла: всекидневна редовна грижа. Процедурата не е нужно да е скъпа, сложна или да отнема твърде много от свободното време. Достатъчно е в резервоара на уреда да се налее дестилирана вода и е готов за използване. Продължителността на процедурата се определя от количеството вода в резервоара - от пълно 12-минутно хидратиране, през 6-минутно хидратиране, до бързо 3-минутно дълбоко почистване.
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите