Карамазов и Вергов откриват площадка за кучета

Обичаните актьори представиха новото място за срещи и обучение на домашни любимци в София

В Южния парк от вчера официално е отворена нова площадка за кучета, изградена от PURINA® с подкрепата на Столична община.


Актьорите Владо Карамазов и Юлиан Вергов (вляво на снимката) разказаха на присъстващите забавни истории, свързани с техните домашни любимци, подчертавайки важността на ранното обучение за създаване на пълноценна връзка между кучето и неговия стопанин.

Със специализираните площадки за кучета и провеждането на обучения марката поставя акцент върху изграждането на връзка между домашните любимци и техните собственици, като част от инициативата на компанията "Better with Pets" за подобряване на живота на домашните любимци, хората и обществото като цяло.


За всички собственици и техните четириноги приятели бе проведен учебен ден в присъствието на Дончо Барбалов - зам.-кмет на Столична община, Антоний Кръстев - зам.-кмет на район Триадица, Нели Ангелова - мениджър Корпоративни връзки на Нестле България и Елизабет Гранвил - Бранд Мениджър на Purina България.

Първото обучение PURINA® PRO PLAN® училище за кученца до 1 година събра десетки ученици. Професионалните треньори от AA Training дадоха ценни съвети за правилното възпитание и отглеждане на подрастващите им кученца. Гостите на събитието, заедно с домашните си любимци, имаха възможност да се запознаят с основите на балансираното хранене и активното движение при кучетата.


Професионалният треньор Асен Аролски впечатли всички гости с демонстрации на атрактивни номера и трикове. Той подчерта, че възпитанието на нашия най-добър приятел върви ръка за ръка с правилното балансирано хранене, обичта, вниманието и ежедневните грижи.

Веси Илиева зарадва гостите със уникално шоу, демонстрирайки смесица от дресура, трикове и танци с красивите си автралийски овчарки.

Като част от най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот „Живей Активно!, през 2016 г. PURINA® инвестира в изграждането на специализирани площадки за кучета в Пловдив, Варна, Бургас и София. 

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите