Кога ще гледаме "Замръзналото кралство" и "Междузвездни войни Епизод IX"

2017-04-26 16:02:50, публикувано от Камелия Петкова в / Музи / Кино и TV

Представители на филмовото студио "Дисни" анонсираха премиерните дати на ключови заглавия от техния репертоар през следващите години.
Следващият епизод от сагата Междузвездни войни – Епизод IX ще излезе на голям екран на 24 май 2019 г. Филмът все още няма своето заглавие, но едно е сигурно – две години по-рано феновете по цял свят вече тръпнат в очакване.

Други две заглавия, които вълнуват милиони по цял свят, също получиха своите премиерни дати. Новият филм за легендарния Индиана Джоунс, който ще бъде направен съвместно с Lucasfilms, ще направи своя световен дебют на голям екран на 10 юли 2020 г

Замръзналото кралство – една от анимациите на Дисни, която се превърна в култ за малки и големи, ще зарадва света на 21 ноември 2018 г., когато филмът излиза на голям екран
Четвъртото голямо заглавие на филмовото студио – игралната версия на Цар Лъв, ще оживее в кината на 19 юли 2019 г., режисирана от Джон Фавро, който с Книга за джунглата успя да докаже, че този тип филми имат сигурно място в репертоара на Дисни.

Разбивача Ралф ще се завърне за епичен сблъсък с интернет на 21 ноември 2018 г. Премиерата на още едно любопитно заглавие на Дисни беше обявена – A Wrinkle in Time. Филмът е режисиран от Ейва Джуверней и е с участието на Опра Уинфри, носителката на „Оскар“ Рийз Уидърспун, Крис Пайн, Зак Галифанакис и др.
Филмът ще излезе на голям екран по-рано от предвиденото на 3D на 9 март 2018 г.

Източник: "Форум Филм България"

Сподели
Етикети: Музи / Кино и TV /
Коментирай
Покажи коментарите