Кой ще получи "Златна игла 2017"

2017-02-20 17:08:13, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Случки / Личности / Стил

Гери Дончева ще води церемонията на 28 февруари


Гала-вечер, ревю-спектакъл и връчване на годишните модни награди „Златна игла 2017” на Академията за мода ще увличат модните почитатели на 28 февруари в Рамада София хотел.
Високият приз ще бъде връчен в категориите „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Модна иновация“, „Моден гримьор”, „Моден фотограф” и „Най-добър млад дизайнер”.

Победителите в „Златна игла 2016“ заедно с проф. Любомир Стойков.

Снимка: © Хайлайф/От игла до конец

Имената на новите носители на „Златна игла” до последно ще се пазят в тайна и ще бъдат съобщени на официалната церемония. За тях вече гласува жури от 30-те най-добри модни и лайфстайл журналисти от печатните и електронни медии у нас с председател проф. Любомир Стойков.

Преди церемонията своите най-нови модни творения ще покажат изтъкнати български дизайнери и модни къщи. 

Модел на Romantika Fashion с дизайнер София Борисова

Снимка: © Антон Марков/От игла до конец

Ще бъдат представени избрани модели от актуалните колекции на „Романтика Фешън“ с дизайнер София Борисова – трикратен носител на „Златна игла“ на Академията за мода, дизайнерът Христо Чучев, българската марка очила „Квят“, галерия-бутик „РоРа“ с дизайнер Росица Рангелова, модна къща „Бандерол“ с дизайнери Десислава Дамянова и Никола Карадамянов и „Палома Фешън“ с дизайнер Поля Кинова.

Модел на дизайнера Христо Чучев

Снимка: © Костадин Кръстев – Коко/От игла до конец


 

Модел диоптрични рамки на българската марка очила KWIAT.

Снимка: © Борислав Йосифов и Николай Иванов/ От игла до конец

По повод предстоящата церемония проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, сподели: „Годишните награди „Златна игла“ на Академията за мода са изключително важен индикатор за развитието и успехите на българския моден дизайн, на модната и рекламна фотография, гримьорство и стайлинг. Тези авторитетни призове изразяват мнението и оценките на лайфстайл журналистите у нас. Смисълът и мисията на Златната игла е да се стимулират усилията на нашите модни творци, да се открои постигнатото от тях, да се подчертае тяхната креативност, модерност и оригиналност!“.

Модел на Paloma Fashion с дизайнер Поля Кинова

Снимка:  © Антон Марков/От игла до конец

Модел на модна къща „Бандерол“ с дизайнери Десислава Дамянова и Никола Карадамянов

Снимка: © Хайлайф/От игла до конец

Модел на „РоРа“ с дизайнер Росица Рангелова.

Снимка:  © Антон Марков/От игла до конец

Водеща на гала-вечерта ще бъде чаровната Гери Дончева, облечена в тоалет на Христо Чучев, а за нейната стилна прическа ще се погрижат професионалистите от SELENA ES. Участие по време на „Златна игла 2017” ще има певицата и актриса Марина Кискинова със специално подговени за събитието кавъри на едни от най-известните хитове в момента.

 Марина Кискинова

Снимка: © Василена Василева/От игла до конец

Подготовката на ревю-спектакъла е поверена на Боян Караиванов. За грима на манекените ще се погрижат професионалистите от Max Factor, а за прическите – от салон за красота Beauty Club.

Статуетката „Златна игла” по традиция е дело на най-добрия български бижутер Анжело Красини.

 

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите