Кристиан Костов - любимец на феновете на Евровизия

2017-04-19 17:57:52, публикувано от Камелия Петкова в / Случки / Личности

Българският изпълнител завърши промоционалното си турне, предстои подготовка за представянето в Киев

 
Кристиан Костов беше подготвил специална изненада за феновете на Евровизия на последния концерт от промоционалното си турне в Европа. Пред 2000 души в „Sala la Riviera“ в Мадрид той изпълни кавър на песента „Shape of You“ на любимия си изпълнител Ед Шийрън в дует с испанския представител в конкурса Манел Наваро.


Манел Наваро и нашия Крис

Със същото изпълнение двамата участваха и в музикално шоу за испанската обществена телевизия – TVE.
 
По време на събитието в Мадрид той представи българската песен за Евровизия 2017 - „Beautiful Mess“, а също така и дебютния си сингъл „You Got Me Girl”. 
След концерта в испанската столица Крис отправи още една покана към Манел Наваро - да се присъедини към него в общ видео чат, който беше гледан от над 17 000 души. В страницата на българския изпълнител във Фейсбук Крис и Манел отговориха на въпросите на стотици фенове от цяла Европа и изпълниха на живо още песни на техния музикален идол Ед Шийрън.

Преди да замине за Мадрид, Крис участва и в снимките за българската видеовизитка, която ще бъде излъчена по време на шоуто за Евровизия 2017. Кратките видеа предшестват изпълненията на всички представители в песенния конкурс, показвайки техните любими места и занимания. Режисьорът Станислав Терзиев и операторът Атанас Атанасов обещават, че ще видим Кристиан такъв, какъвто е извън сцената - с много танци, ховър борд и любимото му куче. 

В следващите две седмици за него предстоят дни на усилена подготовка за песенния конкурс, преди да замине за Киев. След отпадането на Русия от Евровизия 2017, Кристиан Костов ще участва във втория полуфинал (11 май) под нов стартов номер – 15. 
Подробности за българското участие в Евровизия 2017 можете да видите в сайта на БНТ за Евровизия – eurovision.bg  и Facebook страницата BNT Eurovision Bulgaria.

 Снимка /видеовизитка/: FlyPhill
 
Снимка /Мадрид/: БНТ 
Сподели
Етикети: Случки / Личности /
Коментирай
Покажи коментарите