Легендартният клуб "Грамофон" е прероден!

2017-05-16 14:44:41, публикувано от Калина Антонова в / Приключения / Парти / Къде

Един от култовите клубове на София с нови собственици и различна парти програма

Новата звезда на софийския нощен живот е клуб "Грамофон"! Нови събития, нови изпълнители, убийствени партита!
Live Thursdays (изпълнения и ивенти на живо) всеки четвъртък; Black Fridays - комерсиален хип-хоп с редовни LIVE изпълнения на топ звезди е програмата за петъците, a съботите (Commercial Saturdays) има музика за всички вкусове!
Може би доста от хората знаят, че клуб "Грамофон" е едно от столичните заведения с най-дългогодишна история (18 години). Като с всяко нещо, обаче, дойде времето и концепцията на заведението да се промени. И, очевидно, хората това и чакаха!


От началото на годината посещаемостта на партитата в "Грамофон" се увеличи почти тройно, а новите собственици на клуба твърдят, че получават на 85% позитивна обратна връзка от клиентите си.
Този петък (19.05.2017 г.) заведението ще има една от най-силните си вечери с LIVE на рап дуото Ф.О. и Пеева.

Собствениците коментират: „Нека да дойдат например на това парти, за да видят качество, добра организация, страхотни емоции. Правим така, че всеки клиент да си тръгва с усмивка от клуба. Колкото е възможно, трябва да с стремим да вдигаме нивото на този пазар и да даваме на клиентите си нищо по-малко от най-доброто!“ 

Резервациите стават лесно чрез сайта или фейсбук страницата на клуба, както и на телефон 0878 146 353. Следващ повод може да бъде откриването на страхотната, освежена градина на Грамофон - на 26-и май, от 19:00 ч.!  
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите