Мечтаната сватбена рокля - удобна и ефектна

2017-07-29 16:13:08, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Стил

Дизайнерът Христо Чучев представя новата си колекция за лято 2017

 
Идеалната сватбена рокля е сбъдната мечта за всяка жена. А щастието да сбъдва такива мечти, е добре познато на дизайнера Христо Чучев, който сътворява всяка рокля прецизно, с майсторството на художник, вдъхновен от красотата на жената.

В своята най-нова сватбена колекция за лято 2017 дизайнерът залага на различните силуети. Най-актуални са тези, които подчертават фигурата и А-силуетът с леки прозрачни шлейфове.


Материите, които използва Христо Чучев, са дизайнерски дантели и френски тюлове, коприна, шифон, муселин, жоржет и креп жоржет в цвят екрю с акценти от кремаво и пепел от рози. Дизайнерът залага също на красивите апликации върху прозрачен тюл и много ръчно изработени детайли като 3D цветя и пеперуди.


Красивите деколтета са винаги със завършващ акцент и във всички модели е обърнато специално внимание на ръчната работа и детайлите.


За летния сезон Христо Чучев обръща специално внимание на ефирните тюлени поли, които създават усещане за въздушност и лекота.


Свободно падащите рокли от дантела и други материи са в бохо стилът за жените със свободен дух. Този стил, споделя дизайнерът, намира своето актуално отражение и в сватбената мода, а неговото голямо предимство е удобството на роклята.


Точната формула за идеална сватбена рокля според него е в добрата комбинация от удобство и ефект. Един от основните съвети на дизайнера към бъдещите булки е при избора на рокля да пробват поне 3-4 модела, преди да вземат решение.

Показаните модели са от сватбената колекция на Христо Чучев за лято 2017.
Снимки: © Димитър Яков
Сподели
Етикети: Мода / Стил /
Коментирай
Покажи коментарите