Между световете с Майкъл Фасбендър (галерия)

2016-12-22 10:01:30, публикувано от Камелия Петкова в / Случки / Музи / Кино и TV / Видео

Ново измерение на жанра приключенски екшън с ASSASSIN’S CREED


Необятна, пресичаща времена и светове история е съдбата на човек, който се озовава в центъра на древна битка между две могъщи секти. Единствено чрез овладяване на спомените на своя прародител, запечатани в собствената му ДНК, той ще може да сложи край на конфликта и да спечели собственото си изкупление. Премиерно излиза в кината у нас на 30 декември.

Кал Линч (Майкъл Фасбендър) е осъден на смърт затворник с трагично детство, който вместо изпълнение на присъдата, неочаквано получава втори шанс, благодарение на тайните експерименти на Абстерго Индъстрис. Чрез революционна технология, която отключва генетичните спомени от неговата ДНК, Кал е изпратен столетия назад, в XV-ти век в Испания. Там той изживява спомените на далечния си роднина, Агилар де Нера, член на тайно общество, известно като Асасините, които се борят, за да защитят свободната воля от властолюбивите тамплиери. Променен от миналото, Кал започва да придобива знания и физически умения, необходими за сваляне на репресивната организация на тамплиерите в наши дни.

Базирана на хитовата поредица видеоигри на Ubisoft, във филма ASSASSIN’S CREED участват номинираният за Оскар® Майкъл Фасбендър (Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще, 12 години робство) и носителката на Оскар® Марион Котияр (Черният рицар: Възраждане, Едит Пиаф: Животът в розово). Участват още Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Шарлот Рамплинг
Режисьор на филма е Джъстин Кързел (Snowtown, Макбет). 


Един от най-големите успехи на франчайза Assassin’s Creed е интелигентното комбиниране на историческите факти с премерена доза фантазия, коментира критиката.

https://youtu.be/mcTtP1JnJ_EИзточник: "Александра филмс"

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите