Междузвездна разходка в Музейко

2017-06-14 10:59:34, публикувано от Калина Антонова в / Приключения / Как

SCIENCE PARTY: КОСМОС е за възрастни

В петъчната вечер на 16 юни посетителите на SCIENCE PARTY: КОСМОС ще станат част от интергалактическа мисия в Музейко. Този път Детският научен център събира възрастни на междуздно шоу от 19.30 до след полунощ.
За да са добре подготвени за пътуване отвъд Земята, те ще могат да се включат в програмата от дейности, посветени на тайните и загадките, които крие космосът. И всичко това с вкусно питие в ръка на фона на звездната музика на Ясен Згуровски.

Ако искат да се почувстват като истински космонавти, гостите ще имат възможност да участват в работилница за конструиране на ракети, куиз „Космически загадки“ и интерактивни лекции за българската следа в Андромеда и реалната перспектива да стъпим на Марс. 


Телескопите на покрива на Музейко ще покажат колко са близо всъщност планетите от нашата Слънчева система. Разходка във времето и пространството пък ще стане възможна с прожекции „Вълшебните съзвездия“ в Планетариума. Сетивата ще се отключат на левитиращо ниво с дегустация на истинска астронавтска храна, а двигателните способности ще се активират с лаборатория за засаждане на космически кактуси.

Продажбата на билети за научното шоу - на касите в Музейко и онлайн на www.muzeiko.bg

Снимки: Фелия Барух
 
Сподели
Етикети: Приключения / Как /
Коментирай
Покажи коментарите