Мила Христова с трети филм за Fashion TV

2017-12-21 11:13:19, публикувано от Калина Антонова в / Случки / Личности

Един от най-търсените БГ модели с шеметна кариера


Мила Христова приключва годината с трети филм за Fashion TV. Тя участва четири поредни години на London Fashion Week и при едно от участията ѝ екип на световната модна телевизя я забелязва и я кани да снима с тях.

Тя се утвърди като модел на Fashion TV, след като снима с бельото на Ан Съмърс, с тоалетите на Джуди Ву, а сега и за лондонската дизайнерка с български произход Красимира Стойнева – носителка на престижни международни награди със собствен лейбъл, който е добре известен на световната модна сцена.

Мила Христова с дизайн на „Колчагов Барба“. Снимка: © William Besse

​В България Мила Христова се появи на корицата на сп. „Мода“ през ноември 2017, а през годината е снимала фотосесии също за списанията Dreaminglеss, Estela Magazine, Elements Magazine и Jute. 


Малко след участието ѝ в седмицата на модата в Лондон за сезон пролет/лято 2018, нейни снимки се появиха в британския „Вог“. Снимка: личен архив

Моделът стана лице и на Refan Gold Collection, впечатлена от това, че парфюмните  композиции са съвместна разработка с най-голямата британска фирма в браншa. 

Най-големият подарък, който Мила получава за рождения си ден през 2017-а е новината, че е одобрено членството ѝ в елитния The Arts Club Лондон, основан от Чарлз Дикенс през 1863 г. За този клуб годишно се подават стотици молби за членство, от които малцина се приемат, но Мила е от малкото късметлии под 30 години, допуснати в клуба.

The Arts Club Лондон е любимо място на знаменитости като Бионсе, Джей Зи, Пипа Мидълтън, Ози и Шарън Озбърн и други, с които Мила има възможност да се среща неформално по време на различните събития, които клубът организира. 
Сподели
Етикети: Случки / Личности /
Коментирай
Покажи коментарите