Най-интересното от кутията: Мръсна приказка от Виолета Палавеева

2015-11-08 09:47:28, публикувано от Станислава Петкова в / Емоции / Случки / Видео / Истории / Любов и секс

Актрисата Биляна Петринска чете за перипетиите на Вили, която в търсене на THE ONE примами безброй малки пчелички

Горещо бе поредното издание на „Пощенска кутия за мръсни приказки 18 +”, а от всички разкази, прочетени на него, избираме този на Виолета Палавеева и публикуваме откъс от него за първи път.

Публиката по време на четенето

„Вили ми викат, но понеже съм кръстена на баба ми Велика, празнувам имен ден на Великден, а не на Цветница, както е редно.

Също така би било редно да имам до себе си романтичен, добър младеж, който да ме гледа като цвете в саксия, но реално го карам на спорадичен секс.... демек в най-добрия случай либидото ми възкръсва на всеки 40 дни.... Та да ви разкажа малко аз за перипетиите на Вили, която в търсене на THE ONE примами безброй малки пчелички с малки или не толкоз малки иглички... да опрашат нейното венчелистче..., или да го кажем другояче: партньорите ми бяха разнообразни като пъстър венец от цветя (е не и на цвят де, защото татко ми каза, че ако доведa вкъщи черен зет бял ден няма да види.)

Нооо, наред със страстните любовници, check-нали се на моето венчелистче през бурния 33-месечен период преди да навърша Христовата възраст, имаше и няколко  по-праведни пчелички – специална порода - тип божи кравички, които срамежливо отказаха да потопят хоботчето си в нектара на моята цветна особа.

Искам да ви разкажа именно за двама представители на мъжката фауна, с които СПАХ, ама буквално си СПАХ и с един трети, на който  му беше толкова малък, че така или иначе не се зачита.

Само да поясня - аз съм 1,64, руса, с огромни очиии, поне 9,5 по БСП- скалата (бюст, седалище, перверзно излъчване), дет се вика - не е библейско човек да ми откаже...

В началото бе психарят с котката. Как започна всичко? Поствам си аз небрежно във фейса „На кого му се ходи на еди си кой испански филм довечера в 7, имам един свободен билет.“

Кой да отговори – Чики Рикито. За улеснение на разказа по-нататък ще го наричаме все така. Само да ви кажа, Чикито го бях виждала точно два пъти през живота си и то преди не по-малко от година, приятел на приятели...

Викам си: „пише ми ей така,без грам да ме познава, хммм... Този 100% вече ясно е визуализирал как със страстта на Антонио Бандерас в “Десперадо” докосва с дългите си изваяни пръсти не струните на китарата, а страстните извивки... и най-вече... вдлъбнатини на моето тяло, редува всякакви пози, обладава ме до изнемога, хапейки страстно устните ми, усещайки вкус на солена текила, разиграва с мен различни сценарии на Педро Алмодовар, карайки ме да се чудя дали ще ме заключи в тъмна стая и ще се възползва от мен денонощно по най-възбуждащо-невероятните начини, или пък ще доведе някой приятел и ще си играем на неопитните момченца и какичката, която ги просветлява в тайните първо на оралната любов, а след това и на това колко дълбоко може да достигне едно приятелство. 

Тези мисли ме караха като един същински Spеedy Gonzales да подскачам нервно преди срещата, шепнейки с палаво-замечтан поглед под носа си: „Andale, andale, arriba, arriba!”
НО..., въпреки че след филма и 3-те литра вино, които споделихме, ме покани да пренощувам у тях, той се обърна на другата страна и заспа! Разбира се, не преди АЗ да съм му прочела една глава от настолната му книга „Нека ти разкажа“ на Хорхе Букай... Is that sick?

Са, верно, за Педро Алмодовар си говорехме, ама в другия смисъл – където ме клати като гладен циганин джанка докато осъмнем, а не където му чета, докато заспи.
ОК, реших, че нещо се е чувствал зле, не му е бил ден, реших да му дам втори шанс. Еми... покани ме да караме колела... 20 километра... Вярвайте ми, осъзнах, че има сериозна връзка между ПЛАТОНИЧЕСКАТА любов и мускулната треска.

А как ми се щеше да получа мускулна треска от 20 тека върху матрака, вместо от 20 км баири, 20 минути да ме пере дъжда по камъняка и 20 пъти да ми подвикнат нетърпеливо: „Айде, не можеш ли по-бързо“..."

Ето го и целият разказ в горещото видео с актрисата Биляна Петринска: 

https://www.youtube.com/watch?v=Ss2lVYnqiY0

Разгорещено ще бъде и на следващото четене - част от „Нощта на театрите 2015”, тъй като новата тема е „Вътрешно горене” с мото „Актьорът трябва да гори на сцената, но сцената не трябва да гори”. Писма по темата можете да изпращате до 17 ноември на pkzaprikazki@gmail.com (с дължина до 3 страници). Четенето ще се проведе на 21 ноември в клуб Corrusel на столичната ул. „Раковски” 108, oт 19.00 ч. Ще четат театрални актьори, входът е свободен. Подробности - тук


Тук и тук можете да видите други истории в рубриката „Най-интересното от кутията за приказки”


 
 
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите