„Не съм изгубен” стопля сърцата

2015-12-21 22:23:46, публикувано от Станислава Петкова в / Случки / Мира Добрева: „Взех сигурни мерки срещу обирджиите“ / Послания на деня

Акцията на HiddenCash Sofia, която събуди града с доброта

София осъмна по-добра. 

„Тази сутрин решихме събудим столичния бул. "Витоша", като му помогнем в борбата със зимния студ.

С акцията "Не съм изгубен!" искаме да напомним, че в моментите, в които ние сме на топло вкъщи, за някои хора "вкъщи" са софийските улици, а както знаем, там отопление липсва.

Вероятно в гардероба на всеки от вас има поне по едно топло яке, шапка или шал, а някъде там има човек, който искрено би им се зарадвал. Можем ли да се обединим и заедно да помогнем на хората в беда?Ние от HiddenCash Sofia вярваме, че на Коледа стават чудеса, а още повече вярваме, че и ние самите можем да бъдем такива!
Желаем ви весели празници, бъдете добри!”Това умиляващо послание от групата HiddenCash Sofia се появи само няколко дни след друга проява на доброта – групата, която държи да запази своята анонимност, скри скромни суми из центъра на София с „улики” във фейсбук как да бъдат намерени. Онзи, който ги открие, може да посочи кауза по свой избор, за която групата да инвестира с дарение на същата сума – 50 лв.
 
Каква е целта на играта, защо тези хора правят това? От екипа казват: „Искаме да направим света едно по-добро място!”
 

Източник: HiddenCash Sofia

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите