Неприлична комедия със Скарлет Йохансон

2017-06-14 10:35:35, публикувано от Калина Антонова в / Случки / Музи / Кино и TV / Видео
5 приятелки във вихъра на моминско парти

Моминското парти не е безобидно начинание - това става пределно ясно от новата комедия "Тежка нощ" със Скарлет Йохансон, Кейт Макинън, Джилиан Бел, Зои Кравиц, Пол У. Даунс, Илейна Глейзър.
„Филмът е базиран на различните връзки, които съм имала, на чувствата към определени хора от моето минало“, обяснява режисьорката Лусия Аниело. - „Просто си даваш реална сметка как твоето минало се вписва в твоето настояще и бъдеще.“


Скарлет Йохансон разкрива комедийния си талант в ролята на Джес Тайер, бъдещата булка, посветила живота си в услуга на обществото. Тя е на път да се превърне в член на щатската законодателна власт.
Нейните приятелки от колежа наемат къща на плажа в Маями за уикенда, но купонът излиза извън контрол. И точно когато всякаква надежда е изгубена, те разбират, че нещата могат да станат и още по-объркани...


"Тежка нощ" е първата наистина неприлична комедия на голямо студио, режисирана от жена за последните 20 години, така че филмът е абсолютно уникален, твърдят разпространителите. Ще го гледаме премиерно в кината на 16 юни.

https://www.youtube.com/watch?v=EQoZTZacRHw

Източник: "Александра Филмс"
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите