Нови морски приключения с "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар"

2017-05-12 16:41:41, публикувано от Камелия Петкова в / Случки / Музи / Видео / Кино и TV

Дългоочакваното завръщане на най-известния пират в историята на киното – Джак Спароу


То е след точно две седмици в "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар". Най-нетърпеливите фенове на леко шантавия пират и неговите приключения вече могат да се сдобият с билети за петата част от поредицата на Дисни, съобщават от "Форум Филм България".


Избрани кина в цялата страна пускат в продажба от днес билети за предпремиерните прожекции на 25 май и премиерите от 26 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.
 
Джак Спароу отново ще се изправи срещу враг, много по-могъщ от собствените му сили и ще трябва да се пребори с… мъртъвците, за чието проклятие той носи пряка вина. Един зловещ испански мореплавател е по петите на Джак и е твърдо решен да си отмъсти за това, което той му е причинил преди години.


На страната на Спароу застават младият бунтар Хенри Търнър, син на дългогодишния приятел на Спароу – Уил Търнър, и интелигентната млада дама Карина Смит – отхвърлен от обществото астроном. Дали този път късметът на Джак Спароу няма да му изневери и той да падне жертва на отмъстителния капитан Салазар или отново героят на Джони Деп ще се измъкне на косъм от смъртта?
 
Карибски пирати: Отмъщението на Салазар идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май и предпремиерно на 25 май. 

https://www.youtube.com/watch?v=KoKaTn_YL8I
 
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите