Новият маникюр на Йоана Буковска

2017-06-29 13:32:38, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Маникюр

Известната актриса изпробва полуперманентна технология за здрави нокти

Selena ES покани актрисата Йоана Буковска-Давидова за изпробва новата полуперманентна технология зa здрави нокти Sopolish Protect & Peel, разработена от белгийската марка, специализирана в грижата за ръцете – ProNails.
"Тази технология е алтернатива на гел лака, защото представлява терапия и не уврежда ноктите. Така вече не е нужно дамите да избират между красиви и здрави нокти. Вместо това те могат да се наслаждават, в продължение на поне 2 седмици, на красиви, здрави и супер издръжливи нокти.“, обяснява мениджърът Елена Стефанова.

Диана Йорданова – терйнър на ProNails за Академия Selena ES се погрижи за маникюра на Йоана Буковска-Давидова с новата полуперманентна технология 

Иновацията Sopolish на ProNails се състои в комбинацията от подхранващ серум, специален базов стикер за нокти, върху който се нанася лакът, така че да се съхранят естествените нокти и система без изпичане с лесно нанасяне и премахване.

Подхранващият серум Vital Nail Serum изглажда нокътната плочка, подхранва и възстановява ноктите, като едновременно стимулира техния растеж. Естествените нокти са защитени и допълнително заздравени със специалния базов стикер Vital Nailskin, който ги предпазва.

Стикерите предствляват много фини прозрачни листове в 11 различни размера, които се оформят според ноктите и върху стикерите се нанася избраният цвят  – без да се нараняват естествените нокти, без полиране, без пилене, без запълване, само се премахва запечатката на върха на нокътя.


Технологията позволява маникюрът да се оформя без ограничения в съответствие с  актуалните и оригинални тенденции. А най-новите тенденции в маникюра включват триизмерни холограмни блестящи ефекти, брокати с ефект дъга, холограмен „стъклен“ ефект, печати за нокти със закачливи принтове, поп арт декоративни конфети за нокти, преливащи омбре цветове в свежи комбинации и най-новата тенденция в маникюра от ProNails – 3D Blooming (разцъфтяване) с 3D шаблони за нокти.


Маникюрът на Диана Йорданова е с омбре ефект и поп арт декоративни конфети за нокти от ProNails.
Снимки: © Иван Коловос
Сподели
Етикети: Красота / Маникюр /
Коментирай
Покажи коментарите